Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Factions

Drakeseko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeglądając pewne forum doszukałem się spolszczenia najnowszej wersji Factions, czyli tej pod CraftBukkita 1.2.5 - R 4.0

Po ludzku : na wersje 1.2.5

Od razu mówię że spolszczenie nie zostało wykonane przeze mnie, a autor tego spolszczenia nigdzie nie napisał, że nie pozwala na kopiowanie na inne fora pluginu.

Download

Wersja - 1.7.4 dev PL

Factions.jpg

Wersja - 1.7.5 alpha PL

347fc4z.png

Wersja - 1.6 stabilna PL

swqq2x.png

---------------------------------------------

Jak zainstalować?

Plik po prostu wrzucamy do naszego folderu plugins w plikach serwerowych.

UWAGA!

Spolszczony plugin dodaje także dodatkowe komendy, np. /claim i jego alternatywę /zajmij.

Opublikowano

Wyłącz serwer, usuń całą zawartość pliku factions.json . Po tym włącz serwer. Jak nie zadziała, to napisz.

Opublikowano

Mogę spolszczyć plugin, a właściwie jego source, lub plik .txt, ale nie wiem jaki. Podajcie jakieś propozycję.

Opublikowano

Od tego nie jest ten temat. A skoro już potrafisz spolszczać pluginy, to może spróbuj spolszczyć Factions? Zawsze satysfakcja, że samemu się zrobiło.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Od tego nie jest ten temat. A skoro już potrafisz spolszczać pluginy, to może spróbuj spolszczyć Factions? Zawsze satysfakcja, że samemu się zrobiło.

W sensie takim, że mam zrobić własne spolszczenie?

Opublikowano

Możesz, przydałoby się. Chodziło mi raczej o to, że ten temat nie jest od pytania się, jaki plugin masz spolszczyć. Ja osobiście także szukam zajęcia.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...