Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mam mały problem na serwerze minecraft, ponieważ nie potrafie ulepszyć miecza np. od razu fire aspect I. Próbowałem wielu sposobów ale nigdy nie udało mi sie jakoś skojarzyć tych ciągów słow z konkretnymi ulepszeniami. Wgrałem moda, który potrafi to zrobić ale jedynie na singlu a na multi juz nie :( :(. I właśnie proszę o wytłumaczenie jak sie domyślić ulepszeń lub o podesłanie jakiegoś programu działającego na multiplayer.

Pozdrawiam Vister26

P.S Nie chodzi mi o tłumaczenie galaktycznego języka i podmienianie pliku "alternate"!

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam robi sie to tak ale musisz umiec przynajmniej troszke angielski

wchodzisz w %appdata%

potem w .minecraft i bin potem otwierasz minecraft.jar winrarem lub 7-zip

wchodzisz tam w font i tam jest default.png i alternate.png zamieniasz nazwy default na alternate i alternate na default

działa na multi ale nie masz dokladnych enchantow tylko jakies skojazenia ale sa bardzo łatwe

Pozdro i thx ze mogłem pomóc.

Opublikowano

Jeżeli masz to co działa na singlu ten mod to wybierz sobie jaki miecz chcesz zrób ssa tych znaków, następnie na serwerze szukaj takich samych linijek i powinno ci sie trafic to co chcesz:) Myśle że pomogłem?

Opublikowano

Na MultiPlayer nie ma takiego sposobu, tak jak poprzednik, można ten mod stosować tylko na Singlu

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie wiem, czy jest taki program, jednak kolega mojej cioci robi coś taki program, który wysyła prośbę do serwera o podanie wylosowanych enchantow. Program za mniej niż 3 miechy powinien być gotowy, a jak nie, powiadomię was.

PS Sam nie mogę się go doczekać :-D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Siema też mam ten problem znalazłem 4 żyły diamentów (po 4-5 rud) i z tego co wiem jeśli mam kilof z enchantem Fortune na max levelu wypada co najmniej 2x tyle. Nie wydobyłem ich jeszcze, bo niby po co wydobyć 20, skoro można 40 ;). Enchantuje już bardzo bardzo dużo i nie mogę trafić na to zaklęcie (a to jest strasznie irytujące) mam nadzieję że ta zamiana plików coś pomoże.

3d10a40e96e20.png

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...