Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Darius vs kennen.

JuanPleXxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Darius vs. Kennen

Zależy mi na: Darius

Dodatkowe informacje: Sczerze kennenem grałem 2-4 razy, ale postać zajebista zwłaszcza te stuny.

Darius mi się podoba ze względu na przyciąganie + ulti.

hqdefault.jpg?feature=og

Opublikowano

Bierz Kennena.. Zarąbiste stuny, bardzo mocne ulti, łatwo nim uciec.

Dariusza odradzam bo będą go powoli nerfic. Z resztą na rankedzie nim nie pograsz, bo albo go ktoś piknie albo zbanuje..

Opublikowano

kennen stuny, fajne q na 6 levelu (jak pofarmisz na midzie do 6-7 levela i kupisz tę różdżkę 80 ap, to q rozpierdala)

e, fajnie się ucieka oraz goni

ulti zajebiste to team fightów

PISANIE WYŁĄCZONE

Opublikowano

Darius, true dmg z ulti, pasyw, który może dobić, przyciąganie jest pomocne, niskie koszty many. Do tego Riot powiedział, że nie będzie miał nerfów bo jest przeciętny.

Opublikowano

Darius, true dmg z ulti, pasyw, który może dobić, przyciąganie jest pomocne, niskie koszty many. Do tego Riot powiedział, że nie będzie miał nerfów bo jest przeciętny.

Uwierz mi, że jak nadal wszystkie zgłoszenia do supportu będą na temat nerfa Dariusa i Drawena to zrobią z nich drugą Evelin.. Jakoś z Jaxem tak jest cały czas a przez to, że ludzie płaczą to jest nerfiony.
Opublikowano

Polecam kennena

Stun

Swietny harras z q

OP ult do tf

Duza mobilnosc

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...