Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MaxisCraft s48.csrv.pl:42468 [Dedyk]

tymbark344

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diamond_%28Gem%29.pngMaxisCraftDiamond_%28Gem%29.png

1337425554-U363900.png

de2zjo.gifAdres IP: s48.csrv.pl:42468

de2zjo.gifTyp Serwera: FreeBuild

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Tak

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 20

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Tak

de2zjo.gifStatus: buddy_online.gif

1337425569-U363900.png

FoundBoxx, EssentialsAntiCheat, WorldEdit, Vault, PermissionsEx, WorldGuard, AntiCreeper3, TreeAssist, AutoMessage, iConomy, AuthMe, Permissions, WorldSaver, BKCommonLib, MobArena, NoLaggChunks, AutoAnnouncer, Essentials, NoLaggLighting, NoLaggItemBuffer, NoLaggTNT, ChatManager, EssentialsSpawn, EssentialsGeoIP, NoLaggItemStacker, LWC, NoLaggMonitor, NoLagg, ChestShop, EssentialsChat

1337425578-U363900.png

Wlasciciel-KaKa050202 Admin-MathevPL

1337425590-U363900.png

Nowy server zakupiony 1 czerwca server jest 24on. [FB] [sURV]. zapraszam gorąco tanie rangi headAdmin kosztuje 30zl. Zapraszam wszystkich

1336669726-U363900.png

Opublikowano

Nemesis Serwera nie polecam.Wbilem na serwer jako chyba jeden z pierwszych graczy h@ kaka050202 zapytal czy nie chce pomoc mu w budowie serwera ja sie zgodzilem zbudowalem spawn miasto warpy sklep itp dostalem za to range wlasciciel ale co z tego na 1 dzien ... drugiego dnia juz nic nie bylo permissy do wszystkiego uciekly poprostu wykorzystal mnie i spierdolil ... Jedyna spoko osoba to MathevPL... to ja dziekuje za cos takiego ... na serwie mozna kupic range "Właściciel" ... za 50 zl ;p serwer porażka administracja 13 lat ... tak rocznik1999

Opublikowano

Nemesis Serwera nie polecam.Wbilem na serwer jako chyba jeden z pierwszych graczy h@ kaka050202 zapytal czy nie chce pomoc mu w budowie serwera ja sie zgodzilem zbudowalem spawn miasto warpy sklep itp dostalem za to range wlasciciel ale co z tego na 1 dzien ... drugiego dnia juz nic nie bylo permissy do wszystkiego uciekly poprostu wykorzystal mnie i spierdolil ... Jedyna spoko osoba to MathevPL... to ja dziekuje za cos takiego ... na serwie mozna kupic range "Właściciel" ... za 50 zl ;p serwer porażka administracja 13 lat ... tak rocznik1999

Prawda , wbilem zoabczylem a tam Admin sie pyta czy ktos ma GameMode -,- . Jak taki glupek nie obrazajac go (qbox...). Myslal ze tkos mu sie przyzna ze ma GameMode co sie okazala H@ kaka050202 kupila wlasicicela za 50 zl i dawala kazdemu GameMode i opy . Server nie wypał . Polowa Miasta ma tylko cuba . Ja Chcialem pomoc xboxiw mowiac o plguinie by sprawdzic GamemOde (Kto ma a kto ma survivala) (GameModeList).Dzialaki nie wymiarowe jeden gracz ma 25x25 a drugi 19x19. AAAA i Najwazniejszy w Miescie Wlaczone PVP . Nawet Na Spawnie sie juz bija . Admini bija banuja za pytania czy moge dzialke . Nie Ogarniam Naprawde Servera . Gdy Mialem swoj Byl spokoj i ogarniecie . Nie rozumiem servera . Server Jak metin2 np. Tak jak itemshop = Rangi WLascicel , mod , Admin do kupienia , Wiec bez szczegolow nie polecam .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...