Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[unban] Larron

beliaar12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Omg. Lubie Larrona, tak samo jak Mostro, ale dla mnie takie robienie szopek jest jednym zdaniem dziwne. Jednego dnia startuje na moda, drugiego prosi o bana, trzeciego dostaje moda, czwartego dostaje bana na życzenie, piatege się rozmyśla..

Trochę zdeycydowania panowie, albo myślcie zanim coś napiszecie.

Opublikowano

jeśli się wtrące, jak Larron ma dostać ub, to i niech Mostro dostanie ; )

Larron nie robił wokół siebie tyle szumu. Mostro jęczał, że chce dostać dell acc a nie bana. Jest wiele osób, które miały permy, także na życzenie i zostały odbanowane więc proszę Cię - jak nie wiesz, to się nie wypowiadaj. ;)

;c

Opublikowano

Narobił bałaganu na forum, takie są konsekwencje. Mimo, że go znam i szanuje, nie zdejmujcie mu tego bana, może po tygodniu/dwóch jak namyśli się co zrobił.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

jeśli się wtrące, jak Larron ma dostać ub, to i niech Mostro dostanie ; )

Larron nie robił wokół siebie tyle szumu. Mostro jęczał, że chce dostać dell acc a nie bana. Jest wiele osób, które miały permy, także na życzenie i zostały odbanowane więc proszę Cię - jak nie wiesz, to się nie wypowiadaj. ;)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Larron, nie dlatego, wiesz, aplikacje na kid modów pisałem z 20 razy i zawsze odrzucali - przyzwyczaiłem się, ale lekko zacząłeś mnie wkurzać ostatnio, dodatkowo doszło to, że robisz bałagan. Pozdro.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...