Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video] WarRock FFA 3

Unlike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie różni się tym niczym od innych twoich game playów. Grasz ciągle na tym samym slocie.

No i wydaje mi się jak byś miał no recoil... Bo broń Ci nie ucieka w górę. No ale może się mylę. Ogólnie to może być i nie dodawaj każdego twojego filmiku osobno do nowych tematów tylko edytuj tamte i wstawiaj tam nowe GP.

Opublikowano

@up

nie dodawaj każdego twojego filmiku osobno do nowych tematów tylko edytuj tamte i wstawiaj tam nowe GP.

zgodzę się :)

No Recoil'a nie mam na 100%, ponieważ to jest, że tak powiem gówno :-)

Grałem raz to nie mogłem na tym trafić ^^

Jak będzie FFA 4, to zrobię temat "Wszystkie Gameplay'e" i tam będę wstawiał

Ps. Dodam, że filmiki robię dla Siebie, a wam je tylko udostępniam, żebyście mieli rozrywkę lub coś w tym stylu. Żeby nie były nudy ;-)

Opublikowano

Nie grałeś tylko z paskami co jest wielkim plusem, jednak jak już robisz te filmiki to kręć / wycinaj te fragmenty, w których fragujesz, bo bez sensu mamy czekać 4 sekundy aż się zrespisz albo aż się mapka załaduje. Poza tym 3 / 10 z tych osób to były deski, które się nawet nie ruszały. No, ale za cheć pokazania Like się należy.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

@up

Zobacz w takim razie FFA 1 i FFA 2 :P

http://www.mpcforum.pl/topic/612853-video-warrock-ffa-specjalnie-dla-bigsevennnn-hd/
http://www.mpcforum.pl/topic/626135-video-warrock-ffa-2/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...