Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BMW M3 GTS, LOTUS EVORA, MC LAREN MP4-12C

DobeRmanRGH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gdy czytam tematy to każdy ma inne zdanie co do tych aut i proszę abyście napisali które auto jest dobre do wyścigów a które do pościgów ?

BMW M3 GTS Edycja policyjna

LOTUS EVORA Edycja policyjna

MC LAREN MP4-12C

Lamborghini Murcialego LP-640

Ważne żeby było szybkie, szybkie przyśpieszenie, z wersji T3 Do 5500 Boostów. Może być nawet inne niż wymieniłem ale żeby było miodzio :)

I żeby były do tego auta części do kupna :)

Opublikowano

Ja ze swojej strony polecam Lotusa Evore, skręt na miare potęgi, gdy wystartujesz perfekcyjnie reszte zostawia w tyle, v-max ja na statach 684/667/646 wyciągam z nitrem 374km/h, hamulce, doładowanie i coś tam jeszcze mam podstawowe, więc i tak ciągnie zarąbiście. Wsadzisz najlepsze częśći coś koło 400 spokojnie pojedzie.

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Ja Ci polecam Bmw, jest to auto uniwersalne dobre do wyscigow jak i ucieczek druzynowych :) Kolega wyzej napisal ze Evora zostawia wszystkich w tyle :P i tutaj sie nie zgodze bo ja swoim bmw zostawiam wlasnie Evore w tyle :) ma lepsze nitro na starcie niz przed patchem, Bmw jedynie co zostawia w tyle to Bmw Procar i czasem Porsche Gt3 ale go tutaj nie wymieniles. Ogolnie wszystkie samochody wyzej wymienione sa bardzo dobre, zalezy od gust kazdym da sie wygrac :)

xfz40l.jpg

Opublikowano

Evora wiadomo, klasa sama w sobie, według mnie najlepszy wóz w grze. Kilka dni temu kupiłem sobie McLarena i BMW M3 GTS, ale wersję zwykłą, nie policyjną. Tak więc McLaren ma naprawdę atomowe przyśpieszenie, według mnie ma chyba najlepsze przyśpieszenie z T3, ale na dystansie Evora go doścignie. M3 GTS w wersji zwykłej bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło, kup który ci się bardziej podoba, wszystkimi wygrasz bez problemu.

Opublikowano

Zastanawiam się teraz tylko nad Evora i

911 GT3 RS Porsche

Piszcie jeszcze co sądzicie o tych dwóch autach wymienionych wyżej.

I czy jak kupie np. Lotusa Evore to części za kase zdobytą w grze będę mógł kupić dopiero np od 30 poziomu bo do T3 to są chyba od 30 poziomu ? Czy od mniejszego też będę mógł kupić części ?

Opublikowano

Ja zostaje przy evorze :P Ten lotus ma juz wsadzone części, troche lepsze niż te co są do kupienia za IGC, więc nie masz co się martwić :) Powinieneś miec w garażu tez części pro co ea dawało jako rekompensate, więc wsadzasz je i dym :D

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Wybieram Lotusa Evore tylko napiszcie jeszcze bo nie wiem jak to zrobić abym od razu na komędęGo mógł użyć nitra ? bo ja mogędopiero po jakimś czasie użyć nitra.

Opublikowano

Musisz sobie trafić na idealne obroty silnika. Po prawej jak masz prędkościomierz to masz taki mały zielony pasek po prawej stronie obrotów. Wejdź jeszcze w tuning -> mod. umiejętności i w magazynie powinienś mieć kilka rzeczy ulepsz to sobie m.in tam 3 gwiazdki na doskonały start itd. połapiesz się ;d Pamiętaj idealny start tylko jak trafisz na to zielone przy obrotach :D

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Czyli muszę kupić :

- Działanie doskonałego startu

- Obroty do doskonałego startu

- Wcześniejsze wzmocnienia

Chodziło Tobie o te 3 gwiazdki ? Bo tylko takie są ?

Opublikowano

nom jednak to było przyczyną :) Musiało mi się gdzieś przestawić :)

A gdzie mogę kupić lepsze części bo w sklepie w grze to same słabsze ?

@Edit oj sorrki nie zauważyłem że pisze nowego posta

Opublikowano

Ja dzisiaj kupiłem M3 GTS i GT3 RS oby dwa są superowe, jeżeli cię stać to kup sobie oba. Lotus Evora też dobry w swojej klasie w końcu zwrotny i szybki jak na markę przystało...

Ale szczerze lepiej kup sobie BMW M3 GTS bo szybkie typowo ciężkie oraz skrętne. Jeżeli chcesz więcej informacji o czymś to pisz mi na pw lub na temacie tym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...