Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Fiora czy Lee-Sin

adi99812

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastosuj się do wzoru bo modek może zamknąć twój temat :)

To zależy co lubisz, lee to jungler, ma zajebiste ganki. A Fiora jest bardzo dobra na 1vs1.

1359062624-U334301.png

Opublikowano

Widzę że grasz 3vs3.

Lee sin lepiej sprawdza się w 5vs5 jako jungler lub solo. Ma dobre gangi niezły dmg i ma energię co jest korzystne. Jako offtank ciężko z nim wygrać.

Fiora zaś ma zajebisty dmg, atack speed, oraz ulti które w TF może spowodować Pente ;) Fiora nadaję się także na junglera i solo.

Posiadam Fiorę i polecam ci ją ;-) Do 3vs3, a do 5vs5 To bierz Lee sina, tam zrobi miazgę ;)

eune

Opublikowano

Zdecydowanie Fiora. Wczoraj grałem z kolegą 5v5 i na jednym lane byłem ja (fiora) i on (lee sinem). Staty w 15 minucie? Moje 6/0/2, jego 3/2/2. Dodam że on gra w LoLa z rok, ja tylko 2 miechy. Jeśli agresywnie grasz i posiadasz dobry build to git.

@Down: Wydaję mi się że Fiora tylko aggresiv...

Opublikowano

@UP

Nie porównuj postaci do waszych stylów gry, bo każdy gra inaczej... On może grał defa a ty aggresiv

eune

Opublikowano

Polecam ci fiore poniewaz jest mocniejsza nic lee sin w early, a w late i jedno i drugie duzo traci.

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Fiora

Dobry dmg

Spar

Dobry ult dzieki ktoremu nie mozna cie namierzyc

Fiora jest dobra pod offtank jak i pod full ad

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Dobry jest lee sin,

można go robić nie tylko pod junglę, ale też solo topa. Jest wytrzymały, ma niezły dmg. Ulti trafiające kilka celi. Jak ogarniesz to sam będziesz carrował gry.

Opublikowano

Polecam lee sina

-duży dmg

-łatwa jungla

-jak dla mnie jedna z najmobilniejszych postaci w lolu

-CC AoE

-ganki w 90% kończą sie killem

-dobry offtank/solo top/jungler

-shield

-energia

Opublikowano

Zależy czy np. chcesz ostro pushować topa.

Polecam lee sina.

Nadaje się do jungli i na solo.

Q idealne na ganki.

W escape system.

E AoE cc.

Ult idealny na ganki, jak i do tf.

Opublikowano

Lee sin:

7 skilli

dobry dżungler

piękne ulti

Cześć, zagraj ze mną w League Of Legends już teraz! Link do rejestracji oraz pobrania gry:

signup.leagueoflegends.com/?ref=4f97a92eda2e2239679944

Opublikowano

Nie ma to jak kupić championa i być nie zadowolonym. Zacznijcie korzystać z bety i sprawdzajcie champy, albo proście kolegów abyście mogli u nich zagrać jedną partię na botach na postaci którą ostatecznie preferujecie, a nie jesteście do końca pewni.

Jednak Nocturne to równie dobry Jungler - good job.

98763533515051689628.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...