Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Batlefield play4free czy batlefield heroes

miko150

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Boże, jakie głupie pytania!

Heroes to gra z grafiką komiksową, jasną a BF P4F z grafika coś a'la orginalny BattleField, ale zdecydowanie brzydszą niż w BF.

Grałem w obie gry, i trochę bardziej podobał Mi się BFH, graczy łatwiej trafić, bardziej się rzucają w oczy ale co kto lubi...

PS.Za wbicie z item hackiem jest ban, wszędzie pisali że tak bd.

461151420292002410470.png
Opublikowano

Grałem w Battlefield heroes i powiem że gorzej się gra od battlefield p4f. Skille w heroesach są do dupy, przebieranki, można bez hackow patrzec przez sciany i inne. O wiele lepsze jest play 4 free. Jest takie fajne jak battlefield 2

Opublikowano

Są inne legelne hacki niż 6 zmysł?Wow, nie wiedział.I w czym problem w ubieraniu?

Mam kolegę, który woli Bf P4F bo wkurza go grafika w BFH...

Jak mówiłem, co kto lubi.

PS.Ciągle uważam że powód tego wątku jest głupi...Pograj w obie gry i się przekonaj.Aha, a na to jeszcze miejsce tematu.W subforum bfh większość by była za BFH, tu za Bf P4F

461151420292002410470.png
Opublikowano

gram w bf h az mi sie znudzi, przechodze do bf p4f az mi sie znudzi i tak w kolko wiec jestem na bierzaco z promocjami, eventami itp... obie od wer beta katuje, obie mnie po pewnym czasie wkurzaja a to zmianami a to polityka ale i tak do nich wracam... ja pier...

Opublikowano

@Kris-New

Zagrałem w obie gry nie mogłem się zdecydować ale jednak Wole Bfplay4free jest lepsze dzięki wszystkim wszycy po like ;x

Temat do ZAMKNIĘCIA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...