Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze auto z t3 do ucieczki drużynowej

erwin5300

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie jaki samochód t3 za speed boosty albo za kase ma być do ucieczki drużynowej

obecnie zastanawiam się nad kupnem

forda shelby i fordem mustangiem rtr-x

i czy są lepsze od porsche 911 carrera które obecnie posiadam

opłaca się je kupić ??

prosze o w miare szybką odpowiedz :D

Opublikowano

Na pościgach za bardzo sie nie znam, ale myśle z zakup tego mustanga będzie dobrym pomysłem. Nie mam go, ale z doświadczenia wiem że ma b dobre przyspieszenie, i duzy v max. Ze zwinnością, troche średnio.

W każdym razie, jeżeli chcesz mieć zwinne, szybkie autko, do unikania blokad, Możesz brać Lambo Murcielago LP640, w ciemno lub też Lotusa Evore. Jeżeli zależy ci na tkzw. "Tanku" Możesz brać Mustanga, lub też shelby ( Moim zdaniem Mustang tutaj wygrywa. ) W każdym razie, to moja skromna sugestia - radziłbym poczekać aż inni sie wypowiedzą.

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

TAk jaku UP'y, na ucieczki drużynowe bierz RTR-X'a, ma dużą masę i świetne osiągi, przez co z łatwością rozwala blokady, do ucieczek drużynowych T3 używam tylko jego.

Wiadomo, nie prowadzi się idealnie, ale jak go ogarniesz, to jest nie do zatrzymania.

Opublikowano

Całkowicie nie zgadzam się z up. LP640 ma niską masę. Słabo sobie radzi z blokadami.

Polecam RTR-X

Opublikowano

...

No jest stworzone subforum po to, by takie tematy tam pisać... Zal

@top

Rtx, lub ford mustang boss 302. Naj auta na te

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

@Mounteck

Skoro ma sie tak skrętny wóz jak lambo, to po co wbijać się w blokady? nie lepiej je ominąc? Sam na pościgach z T3, jejdze lambo i jakoś każdą blokade omijam, a nie lece nim, używając go jako czołga w sam środek blokady, lub też w suvy :)

Co do tematu, jak pisałem, Bierz RTX, to bardzo dobry samochód. Ciężki i bdb przyspieszenie, skrętność też nie jest najgorsza. :)

1325845644-U48159.gif
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...