Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Jest jakiś sposób na karte SP1 Bez jej kupna lub robienia misji?

wencek99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! chciałbym Przetestować Karte łucznika SP1 Bez Konieczności jej kupienia i Zrobienia misji...

na misje mam za małe wymagania ponieważ mam 28 poziom i 13/14 Job

i tutaj pytanie do was, Czy da się w jakiś sposób oprócz tych dwóch przetestować chociarz Karte?

Opublikowano

Nie

Jak ty chcesz to zrobic hmm??

Musisz albo kupic karte zeby ja zalozyc albo zrobic misje na nia a po za tym masz za maly job na nia -.-

Opublikowano

Jezeli na tym samym koncie masz 2 luka z SP to chyba przez magazyn mozna.W innym wypadku to nie mozliwe ale zachecam Cie do gry lucznikiem moze Ranger Ci sie nie spodoba jak mi ale Sin juz tak ;-).Osobiscie bez questow z anckiem (Blogoslawienstwo Ancellona) na CP 29 dosc szybko wbilem 35 bo w jedna godzine a do 36 robilem misje ;-).Jezeli Ci sie to przyda licze na lajk.

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Nawet gdyby istniał taki sposób to nie dałbyś rady, bo masz za mały job żeby ją założyć.

Nie ma takiego sposobu.

Opublikowano

Jezeli na tym samym koncie masz 2 luka z SP to chyba przez magazyn mozna.W innym wypadku to nie mozliwe ale zachecam Cie do gry lucznikiem moze Ranger Ci sie nie spodoba jak mi ale Sin juz tak ;-).Osobiscie bez questow z anckiem (Blogoslawienstwo Ancellona) na CP 29 dosc szybko wbilem 35 bo w jedna godzine a do 36 robilem misje ;-).Jezeli Ci sie to przyda licze na lajk.

no dobra ale po co by mi była karta sp1 z łucznika na drógiego łucznika <_< ?

i gram właśnie po to żeby grać narazie kartą SP1 bo ma zajebiste masowe silne ataki i jest szybki :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...