Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocenienie sprzętu

xShinek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponownie ! ;D

Wlasnie po sprawdzeniu ktora karta jest lepsza, w temacie ktory zaczalem niedawno, postanowilem zlozyc sprzet do końca. I tu pada pytanie, czy jest on warty swojej ceny? :) (dysk i nagrywarke biore ze starego kompa ^^)

http://allegro.pl/Cart.php/cartUrl?items=ZWIzZQsMCABSVABVDQ8XBF5QAFIACwwNVlUGSggDCgZRUgNXDAsJBkpTCFcNCAsEU1UFXQkXCQ5XUQtRDAkKA1dXHFcCCgsNV1MFVgwLDBpUOTg4NQ==

Opublikowano

A co mniej wiecej napisał? ^^

Że "gotowców z allegro lepiej nie brać, chyba, że chcesz pożar na chacie".

Opublikowano

No wiem ze zestawow z allegro sie nie oplaca bo oni tam zawyzaja ceny sprzetu wartego ze tak powiem gówno ;p. Dlatego postawnowilem same czesci kupic ;d. Więc zmieniać cos? :>

Opublikowano

Lepiej by było AMD Buldozzer FX8120 + AsRock 990FX Extreme3, taniej o jakieś 200 zł a tak samo lub nawet bardziej wydajnie

Opublikowano

Znaczy wiecie, ja tak narazie sobie zliczalem ile wyjdzie bo musialem powiedziec tacie ile mniej wiecej wyjdzie na kompa. Co do procka, mialem wziasc 2500K ale sie spieszylem i wpisalem tylko 2500 ;P. Czyli w moim zestawie poza prockiem to nic do zmiany tak? ^^

Opublikowano

http://www.esc.pl/build.php?edit=1&products_id=47793

To będzie lepsze. CPU zmienione na 2400 (2500 ma jedynie większy zegar bazowy), którego można też wyocować na 3.8-4.2GHz(mnożnik jest częściowo odblokowany) 6870 jest lepszy od 6850,

Opublikowano

Pan to zawsze musi cos pozmieniac ;p. Jednak chyba zostane przy swoim wyborze, poniewaz nie mam zamiaru rozkręcac procesora bo sie na tym nie znam. Zalezy mi na ramach 1600mhz, ale i tak dziekuje za pomoc ;d. Pozdrawiam !

Opublikowano

No to proszę wybrać gorszą wydajność za wyższą cenę. Po co ci RAM'y 1600MHz, jak platforma Sandy Bridge (i3/i5/i7) ma wbudowany kontroler 1333MHz i nie da się więcej. Jak kupisz 1600 to one i tak z 1333 pracują bo na tyle pozwala procesor.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...