Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Porównanie rang MPC forum do osób realnych.

craftlog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o zamknięcie z powodu czytania nie ze zrozumieniem.Dziękuje, do widzenia.

Opublikowano

Powiem Ci że to jest żałosne a nie śmieszne. Jak na takim poziomie stoi twoje poczucie humoru to ja współczuje twoim znajomym.

A tak w ogóle nie przyszło Ci do głowy że tymi porównaniami do Boga itd mogłeś urazić osoby wierzące?

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Chyba tego niedoczytałeś:

z góry chciałbym przekazać , że ten temat nie ma na celu bluźnienia

Dla ciebie może to być całkiem głupie , każdy ma swój gust .Wiem co piszę , i starałem się nie obrazić osób wierzących,przecież sam nią jestem . A pozatym,to czy te rangi są obraźliwe?Rozumujac twojego posta,to zrozumiałem że jeśli ktoś ma range moderatora to powinien się obrazić na admina . To dla religii wcale nie jest obraźliwe . Wiem to ponieważ żyję już 19 lat i raczej nie jestem głupi.

Opublikowano

@ up i nie wierzące niektórzy sobie np tego nie życzą żeby ich porównywać do określonych osób religijnych np ja sobie tego nie życzę . I gdybym był chamem dał bym ci warna . Więc chyba najlepiej jak byś poprosił o zamknięcie tematu

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Gdzie jest sens tematu? Co ci to da, że napiszesz takie bezsensowne coś ?

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Gość PoweRade™
Opublikowano

Robiąc sobie "jaja" z religii która wyznaje ponad 90% całego forum obrażasz także nas katolików .

Opublikowano

@ up i nie wierzące niektórzy sobie np tego nie życzą żeby ich porównywać do określonych osób religijnych np ja sobie tego nie życzę . I gdybym był chamem dał bym ci warna . Więc chyba najlepiej jak byś poprosił o zamknięcie tematu

Yyyy...To jest tylko jakaś wirtualna ranga , kolorowy napis nic więcej.A pozatym czy napisalem że "Things jest Mojżeszem" ? Nie napisałem. A więc jeśli Cię w jakikolwiek sposób uraziłem to przepraszam. Jak chcecie to można to zamknąć i wywalić do kosza skoro większości osób się niepodoba.

@PoweRade , pisze na samej górze że to nie ma na celu bluźnić!Czytaj ze zrozumieniem!Ja także jestem katolikiem.

Opublikowano

Nie jestem wierzący, ale porównywanie Jana Pawła II do jakiejś rangi nie jest na miejscu...

Pokazałeś swój niski poziom inteligencji... gratuluję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...