Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Granie [ Pytanie ]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko czy jak bede grac w gry MMO to czy duzo tych bajtow pobiera taka gra?

Mam neta z Orange bezprzewodowy maks moge pobrac 1.5gb danych i predkosc to 2mb chcialbym zagrac w gierki bo juz mi sie nudzi ale sie boje ze nie minie 2h i bd musial czekac miesiac.

Prosze o pomoc ;)

9Dragons Veteran Player <--- DB8 WT Hybrid

Jeśli masz jakieś pytania na Temat 9Dragons zapraszam do działu 9D lub Napisz PM, na pewno odpowiem. :)

Opublikowano

Jeżeli chodzi Ci o instalki to niektóre zajmują mniej niż 700 mega np. polecam Ci gre WarRock w którą sam aktualnie gram instalka 750 mega

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

Odpal gra, na ~10min. Potem sprawdź ile zostało pobranych danych, na ikonce "takie 2 monitorki" w trayu.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

ooo to na 1,5 gb duzo nie pograsz

takiego grania na maksa to jakis tydzien jesli wiadomo po necie tez chodzisz

kazda strona cos wazy im wiecej tym gozrej

doliczjas pare stron dziennie i gre

to dlugo ci to nie pociagnie

wole internet stacjonarny pobieram ile chce (co prawda mam noe ale 6 mb)

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Dzieki panowie ;))

9Dragons Veteran Player <--- DB8 WT Hybrid

Jeśli masz jakieś pytania na Temat 9Dragons zapraszam do działu 9D lub Napisz PM, na pewno odpowiem. :)

Opublikowano

Polecam Ci Warrocka , ssij pałe debilu ( sory ale bulwers jak nic ) kurwa co to za odp ? Co mmo ma wps do jasnej?

Tak , zasysaj u kumpli / babci / wujka byle gdzie .... ale nie u siebie broń Ci borze YouTube , a gra sie spoko :D 3/4 dnia na Silkroad 12 mb

Opublikowano

polecam ci gre combat arms naprawdę fajna grafika wszystkie bronie co są w warrocku na premke tu kupisz bez niej ulepszasz bronie celowniki tłumiki itp.Mało cheatów

mca.png
Opublikowano

Ale wy jesteście głupi normalnie ludzie do jasnej kurwy , grał 1 z was na takim necie ? FPs opadają , ew takie jak Wolf bo cs to nie zawsze. Wiem bo takowy net miałem , a jedna i 2 gra ssie bo co 2 to ma wh , a w cesie to 1 / 10 bez steama go nie ma ale to już inna sprawa

a furman , pro ratio masz ...