Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy da sie odwołać od bana na 3 dni ?

Alak@zam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,dostałem bana na 3 dni (teraz zobaczyłem ) bo była u mnie burza i nie mogłem siedzieć na kompie , wyszedłem z 15 min gry "Przeciw SI" , myślałem , że nie dostane bana , a tu na 3 dni , i jak sie odwołać od niego i czy w ogóle mogę ?

Opublikowano

Witam ,dostałem bana na 3 dni (teraz zobaczyłem ) bo była u mnie burza i nie mogłem siedzieć na kompie , wyszedłem z 15 min gry "Przeciw SI" , myślałem , że nie dostane bana , a tu na 3 dni , i jak sie odwołać od niego i czy w ogóle mogę ?

Skoro 3 dni ban, to znaczy ,że nie pierwszy.

A odwołać się? Na jakiej podstawie? Skoro wyszedłeś, to twoja wina, jak nie masz pewności ,że będziesz mógł ukończyć mecz, to go nie zaczynaj.

Opublikowano

To był 1 raz -_- !!!!! Ale mam jeszcze 2 konta , niektóre mają na 7 dni bo miały 3 raz ,ale to jest nowe i nie miało nawed 1 raz -_-..

Opublikowano

za 1 raz na 100% nie dostales bana na 3dni

ew. mozesz napisac do supportu ze miales problemy techniczne

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Mam pytanie ,czy wy kurwa wiecie lepiej ode mnie ile razy miałem bana ? Nie miałem ani razu na tym koncie a wy sie wymądrzacie " Napewno nie mogłeś ... " aż ręce opadają -_- Jak tak macie pomagać to wole odczekać te 3 dni <_<

Opublikowano

jak nie miales bana ani razu to jak to jest mozliwe ze dostales na 3 dni jak wczesniej sie dostaje na 1 dzien?

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Nwm, prawdopodobnie przez to , że nie było mnie cały mecz czy co ... Kilka razy opuszczałem ale bana nie było , dopiero teraz ban ;x

Opublikowano

Bo jestes ciota i leavujesz proste.. Kiedys leavles i teraz bana dostales lol ,moze dostales bana na 1 dzien i wtedy nie grales ? a teraz 3 dni ,burza to burza ale na inne leavy nic nie zrobisz odczekaj bana;)

kxAyLut.png

Opublikowano

Serio masz chyba z 10 lat żeby bać się burzy, weź mi powiedz jaka jest szansa że coś sie stanie?

w faq pisze, że nie można odwołać się od bana nadanego przez leave buster

PISANIE WYŁĄCZONE

Opublikowano

Wyszedłeś 1 raz ban 1 dzień. Wyszedłeś 2 raz ban 2 dni. Proste, jeśli widzisz że idzie burza po co załączasz?. Jeśli ja mam w końcówkach piszę sory itp aby tamtym umilić sprawę.

hqdefault.jpg?feature=og

Opublikowano

support jak i innych graczy nie obchodzi przyczyna twojego leava. Wyszedłeś ? jesteś leaverem nie ważne czy musiałeś gdzieś szybko wyjść, wywaliło Ci neta czy coś innego.

Wyszedłeś i prawdopodobnie sprawiłeś innym "krzywdę" przez leava.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...