Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Lagi na serwerze priv.

czek004

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Udało mi się zrobić priv serwer LC na ep 1. Ale jest kolejny problem...

Wszystko normalnie działa tylko że są lagi...Mój komuter ma 2 gb ram i 2.70Ghz procesor nie powinno ciąć gry...

Gdy wbijam /itemdrop np. na kase to zanim wyleci czekam 2 min. wychodze z miasta a tam botow nie ma.

Czekam 1 min i się pojawiają. to samo ze skillami naciskam na skill wtedy postac stoi i po 2 min sie skill pokazuje

Moze ktos pomóc? :D

Opublikowano

A może to wina neta Nie patrz na kompa Może net nie daje rady Albo karta graficzna nie ma aktualnych sterów i ci przymula

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Ludzie co wy macie do tych sterów... To nie ma nic do tego. Wina jest plików (Emulatora) i nic nie zrobisz. W najgorszym wypadku wina internetu.

Opublikowano

Czyli wina plików serwerowych?

Żeczywiście mam słaby internet 100kb/s

Ale serwer stoi na moim kompie to chyba nie ma nic do tego

Kiedys mi dzialal poprawnie teraz cos go strasznie muli...

Opublikowano

Ja jeszcze go na hamachi nie sprowadziłem. Ip 127.0.0.1 :P :P

Jak te lagi sie pojawiły to juz pomyslalem ze dopiero postawie na hamachi jak ktos mi pomoze to zrobic.

A teraz sciagam nowe pliki serwerowe zobaczymy czy pomoze...

Opublikowano

Sam niewiem jestem w tym zielony, ale jak sie wylaczy Xamppa to w kliencie pisze Disconnect wiec ma to cos w tym wspolnego ;p;p

Opublikowano

Sam niewiem jestem w tym zielony, ale jak sie wylaczy Xamppa to w kliencie pisze Disconnect wiec ma to cos w tym wspolnego ;p;p

O boze... -.- najpierw poczytaj w necie o tym a potem pisz takie głupoty bo się ośmieszasz chłopcze...

Cabal_Signature_by_Repaereth.png
Opublikowano

O boze... -.- najpierw poczytaj w necie o tym a potem pisz takie głupoty bo się ośmieszasz chłopcze...

Jesteś taki mądry to spróbuj to naprawić..odrazu mówię ze probwalem na kilku emulatorach i nic nie dalo...

Opublikowano

Oczywiste że jak xamppa wyłączysz to dc jest... to tak jakbyś wyłączył prąd i komputer się wyłączył...Wydaje mi się że za mało ramu masz na własnego serwa

Cabal_Signature_by_Repaereth.png
Opublikowano

Oczywiste że jak xamppa wyłączysz to dc jest... to tak jakbyś wyłączył prąd i komputer się wyłączył...Wydaje mi się że za mało ramu masz na własnego serwa

Gadasz..mam kompa z 1gb ram'u i procesorem 1-rdzeniowym xD Mialem priw serv'a ep1 gralo z 30osob i niebylo lagow (net 100mb/s xD) wiec wedlug mnie net :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...