Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

lulu pod ap ;d

LoveOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lulu pod ap ma dobra farme i całkiem niezły burst.

Również Lulu pod As jest bardzo potęzną postacią na topa lub jungle.

Opublikowano

Lulu AP = MIAZGA!

Damage z Q i E niewyobrażalny. Sam dzisiaj grałem tak (rabadon,rylai itp) i jechałem Dravena na Q+E+Pasyw :] polecam

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

lulu to ap carry a nie support i to jeden z silniejszych (nawet po ostatnim nerfe)

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Nidgy nie grałem Lulu jako support ;) Zawsze robiłem ją pod AP i miazga ;) Co do Lulu AD to skąd taki pomysł ? Zgubiłeś mózg czy jak ? :F

Opublikowano

Ap lulu? Czemu nie.

Grasz sobie na midzie jak każdy ap carry, ma dość niezły dmg, ogólnie mi się podoba pod ap. Tylko, że pod ad to jest gówno.

I jeśli potrzebujesz builda udaj się do działu Wybierania Championów.

Opublikowano

Bo ma op polimorfie :) tak to nawet niezła, mimo że osobiście nie grałem to widziałem co inni nią wyprawiali na streamach czasem :P

Gold Member

nvm

Opublikowano

Wczoraj wraz z kolegą z rl'a graliśmy w LoL'a i natrafiliśmy na niby trolle, ponieważ Lulu i Soraka grali pod AD, byli razem na lini przeciwko Galio i Dariuszem, o dziwo wygrali linię i lulu nieźle szło, miała staty 11/0/5(jeżeli się nie mylę), po grze okazało się że on zawsze gra Lulu pod AD i ma same wygrane(ponad 800).

Co myślicie o AD? Bo sam myślałem że to żałosne trolle:P

@Top

żeby nie spamować xD.

Lulu pod AP dobra jest ponieważ ma mocne skille + ulti

Opublikowano

Popieram pytanie kolegi up bo typ zrobił pente stąd to pytanie :). + pasywka. Apropo bo niechce pisać gdzieś indziej chodzi wam PBE?

1337

Opublikowano

Dosyc sporo nia gralem pod ap i wiem jedno

Dobra w early,ale cienka w late,bo ma tylko 2skille atakujace,taka np.ahri z ktora wygralismy na midzie juz zrobi wiecej od nas,niestety

sstwc.jpg

Opublikowano

Dosyc sporo nia gralem pod ap i wiem jedno

Dobra w early,ale cienka w late,bo ma tylko 2skille atakujace,taka np.ahri z ktora wygralismy na midzie juz zrobi wiecej od nas,niestety

tylko dwa skille atakujące, ale bardzo mocne ,dodatkowo mozemy dać sobie W i mamy niezwykły damage ,bo W to AP .

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...