Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] O EVENT Z EURO ;]

Spiety97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

W tym temacie mam do was mala prosbe. Chodzi mi o ten event z koszulkami i malowaniami twarz. Czy zeby wygrac zlota bron musze miec koszulke i malowanie twarzy zwycieskiej druzyny? Jezeli tak to napiszcie mi no i jakie reprezentacje waszym zdaniem maja najwieksze szanse na wygranie euro ;] Napiszcie mi i czy na kazdej postaci moge miec inne koszulki i czy wtedy wygram na inne postacie ;] (sorry za jakiekolwiek bledy gdyz pisalem to na szybko no i troszke maslo maslane ;P POLSKA STRZELILA GOLA ! :D )

Opublikowano

A da się kupić np 4 ? i któraś pewnie wygra

Możesz kupić wszystkie, nikt nie zabrania.Ja osobiście na nic nie stawiam, zawsze coś się może wydarzyć.Wolę już włożyć fundsy w Bf P4F i BFH...

Zauważyliście że ten national w czerwonej koszulce ma polskie malowanie twarzy?Na stronie głównej.

461151420292002410470.png
Opublikowano

Wczoraj była promocja koszulek, jak ktoś bardzo łakomy na złotą broń, mógł sobie wczoraj kupić za 15k funds i miał pewną....

Jak mogę doradzić: Hiszpania ma duże szanse, Niemcy, Holandia..... To trzy teoretycznie najmocniejsze, ale wszystko się może zdarzyć..... Ja bym kupił polską dla jaj i hiszpańską

Opublikowano

Poczekaj aż będzie wiadomo kto będzie w finale. Wtedy kup koszulki 2 finałowych reprezentacji i złota broń gwarantowana ;)

Taa, tylko, że jak będą finały to koszulki obu reprezentacji będą o wieele droższe, niż są teraz.

Opublikowano

Poczekaj aż będzie wiadomo kto będzie w finale. Wtedy kup koszulki 2 finałowych reprezentacji i złota broń gwarantowana ;)

Watpie, ze one jeszcze wtedy beda... Albo beda drozsze albo ich juz wogole nie bedzie :) Tak mi sie wydaje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...