Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobic?

Rockets

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostalem konto bez eq, 68lvl sura, Skille: Duszek G5, mroczna m10 i mroczne czy cos g1.

Ale gosc nie dal e-maila. Oplaca sie cos przesylac i grac?

Opublikowano

Ja bym nie grał w ogóle.. Kiedyś też dostałem 65lvl woja bodego .. Przełożyłem kasę zrobiłem eq i za miesiąc konta nie miałem . :) i skonczyłem grać na pl-u.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja bym radził poczekać więcej niż tydzień, myślę, że miesiąc wystarczy. Jeżeli gość jest cierpliwy to poczeka pół roku i dopiero potem cie owali. Żebyś się nie zdziwił potem, że ci coś znika z konta ;] Jak pomogłem to liczę na "like it"

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

Od tak ci dał ? Jeżeli tak to poprostu złodziej . Który czeka aż żebyś coś przeżucił na to konto i cie owalił . Zbij mu range na okrutny :) Gdy był jeszcze kod usunięcia postaci na stronie to kasowałem tak postacie złodziejom ;]

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Przerzuć EQ na swoją postać i poczekaj kilka dni, jeżeli nie zmieni hasła to sobie graj dalej. W tym czasie możesz zrobić sobie dropki.

Opublikowano

ja bym poradzil tak da sie chyba emaila zmienic tam jak sie zalogujesz piszze? 7dni czeba potem czekac .. nwm juz xP dawno niegralem

ale jezeli chodzi o PL nieprzekladaj eq graj swoim i bd ok...

Opublikowano

Tak latwo e-maila sie nie da zmienic.

Nawet ni podal hasla do magazynu, a tam moze schowal cale eq..

Wiec mozliwe ze zlodziej, poczekam sobie. Narazie zarabalem mu wszysstkie ku, eq z bonami ktore byly na innych postaciach.

Wyszlo ze mam 50KU a w nich leczenie, szarza, tapniecie itd, 15-20 rzeczy z bonami i same ulepszacze.

Dodatkowo tarcze na 61, nimfa +6 i OZy ;)

Gość daronian
Opublikowano

Spróbuj zmienić e-mail i napisz mu, czy mógłby zaakceptować. Jak będą wymówki to po prostu zostaw konto i nie przekładaj na nie żadnego eq.

To stary i dobry trick, który ładnie działał z dwa lata temu. Robiłeś postać 70 lvl, dawałeś komuś ~65 lvl z dobrym eq i mówisz, że nie grasz, bo zgubiłeś maila.

Potem po 2 tygodniach wchodzisz i hoho, jaki zarobek. =)

Opublikowano
Spróbuj zmienić e-mail i napisz mu, czy mógłby zaakceptować. Jak będą wymówki to po prostu zostaw konto i nie przekładaj na nie żadnego eq.

To stary i dobry trick, który ładnie działał z dwa lata temu. Robiłeś postać 70 lvl, dawałeś komuś ~65 lvl z dobrym eq i mówisz, że nie grasz, bo zgubiłeś maila.

Potem po 2 tygodniach wchodzisz i hoho, jaki zarobek. =)

Fajnie jakbym mial jeszcze z nim kontakt -.-

Opublikowano

Nie graj i nic nie przekładaj. Zbij mu range na okrutny najlepiej . Ja na m2.co.uk dostałem 81BM'a EQ było jakieś +6 ale po tym jak dorobiłem się eq+9 full bon po 3miesiącach nie miałem konta. Podejrzewam że wchodził na te konto bo każdego dnia poty leżały na innym hotkeyu..

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Jest duze ryzyko mozesz zaryzykowac i grac na nim a mozesz sobie odczekac tydzien czy 2 tygodnie wybor nalezy do ciebie ....

Jeśli to jakieś dziecko to zabierze spowrotem to konto a jesli dorosla osoba ktora juz nie chce w to grac to ci nie zabierze

Licze na Like It

boreksygna.png

Sygnaturka Stworzona przez Necrotoss

Opublikowano

Nie czekaj kilka dni tylko ok. 2/3 tygodni do miesiąca. Inaczej to jest złodziej, jeżeli byś grał na niej to zapamiętuj gdzie kończyłeś gre, bo on może np. wejść o 4 nad ranem i sprawdzić eq i się ruszyć. Wtedy jak się zorientujesz to usuwaj postać. ;-)

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...