Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] DOTA 2

TheNex2k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Oczekuję z niecierpliwością na premierę gry DOTA 2, ale nie mogę się doczekać więc jeśli ktoś posiada zbędny key i mógłby go oddać to chętnie przyjmę :)

Opublikowano

Ach a ja mam keya juz od ponad 2 miesiecy :3

keye mozna zdobyc na wiele sposobow a ja podam ci te ktore znam:

1. na stronce:

http://www.playdota.com/forums/showthread.php?t=549077

mozna wygrac, zasady sa takie: kazdy moze napisac w tym temacie 1 post i codziennie 180 osob zostaje wylosowanych przez bota i wygrywa keya (dostajesz go przez poczte na tym forum, 1 key dla ciebie i 2 jako steam gifty)

2. wiele osob na YT, FB itp. robi konkursy lub o konkretnej godzinie rozdaje key'e

napewno sa jeszcze jakies sposoby ale ich nie znam

moje 2 dota gifty juz dawno oddalem znajomym wiec ci nie dam ale mam nadzieje ze powyzsza informacja ci pomoglem

ps. jak juz zaczniesz grac to pamietaj: lol jest podobny do doty ale dota do lola nie, na poczatku graj na botach bo sa one o wiele bardziej zaawansowane niz w lolu, jechaly mnie nawet najlatwiejsze boty ale po okolo tygodniu ogarnalem ta gre i teraz swietnie sie bawie :D

ps.2. :D wlasnie dlatego zalozylem temat w sugestiach by stworzyc dzial dla doty(jest tam ankieta na tak i na nie wiec zapraszam do glosowania), powstal by tam temat mniej wiecej taki ze piszesz jednego posta z prosba o keya :)

Opublikowano

Graczy łatwiej zjechac niż boty.

Bo boty po pewnym czasie chodzą wyłączenie we 5.

No niby tak ale jak nie masz znajomych do gry to co druga gra bedzie 4 vs 5 lub cos w tym stylu, a gry z ludzmi sie jednak zapisuja i nie sadze zeby koles mial 1 wygrane i 8 przegranych :)

ps. O i oczywiscie nigdy nie wiadomo na kogo sie trafi, czy na jakis nerdow lub na skillowcow pokroju Purge

Opublikowano

4v5 to jest plaga doty przez to ze nic nie mozna im zrobic.

Oczywiscie podobno osoby ktore wychodza maja dłuższe wyszukiwanie potem, ja preferuje pregrana zamist wyjscia.

Opublikowano

4v5 to jest plaga doty przez to ze nic nie mozna im zrobic.

Oczywiscie podobno osoby ktore wychodza maja dłuższe wyczytywanie.

Och to napisze tutaj zeby tematu nie robic:

NAprawde dluzej sie wczytuje bo ja mam jednego leava i mi sie strasznie dlugo wczytuje (wyszedlem bo bylem sam w druzynie i kazdy z tych afk w moim teamie "nie opuscil gry" wiec nie moglem wyjsc zeby mi nic nie zaliczylo wiec wyszedlem bo nie chcialo mi sie czekac 10 min az kolesie dokoncza)

I od tego czasu wczytuje mi sie cholernie dlugo, kiedys zawsze pierwszy teraz czasem i ostatni :/

...moge cos z tym zrobic?

ps. kara na wczytywanie liczy sie na botach (czy za wyjscie z botow tez podlegam takiej karze?

Opublikowano

@Piecikq

Z tą stroną którą podałeś to dostaną key'e tylko Ci którzy miesiąc wcześniej mieli konto czy jakoś tak.

@kilo_kartofli

Jak był event to ja nie wiedziałem, że DOTA 2 będzie :P

Opublikowano

Dzięki wszystkim za pomoc, spróbuję znaleźć key :) Jeśli ktoś zdobędzie jakieś dobre informacje na temat key'ów to proszę o napisanie tutaj :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dalej nie otrzymałem z żadnych givewayów, stron i od steama beta keya :(

Podobno trzeba czekać parę miesięcy..

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ach a ja mam keya juz od ponad 2 miesiecy :3

keye mozna zdobyc na wiele sposobow a ja podam ci te ktore znam:

1. na stronce:

http://www.playdota.com/forums/showthread.php?t=549077

mozna wygrac, zasady sa takie: kazdy moze napisac w tym temacie 1 post i codziennie 180 osob zostaje wylosowanych przez bota i wygrywa keya (dostajesz go przez poczte na tym forum, 1 key dla ciebie i 2 jako steam gifty)

2. wiele osob na YT, FB itp. robi konkursy lub o konkretnej godzinie rozdaje key'e

napewno sa jeszcze jakies sposoby ale ich nie znam

moje 2 dota gifty juz dawno oddalem znajomym wiec ci nie dam ale mam nadzieje ze powyzsza informacja ci pomoglem

ps. jak juz zaczniesz grac to pamietaj: lol jest podobny do doty ale dota do lola nie, na poczatku graj na botach bo sa one o wiele bardziej zaawansowane niz w lolu, jechaly mnie nawet najlatwiejsze boty ale po okolo tygodniu ogarnalem ta gre i teraz swietnie sie bawie :D

ps.2. :D wlasnie dlatego zalozylem temat w sugestiach by stworzyc dzial dla doty(jest tam ankieta na tak i na nie wiec zapraszam do glosowania), powstal by tam temat mniej wiecej taki ze piszesz jednego posta z prosba o keya :)

w tym linku na forum doty nie zalatwo jest dobyc klucz jak co 1 dzien rozdaja 180 kluczy a w 12 dni napisali 1184864 postow i ta liczba co chwilke wzsrasta podziel

1184864 : 2160 ile masz procent na to ze ty dostaniesz klucz ? prawie zadne 1 osoba na 550 postow dostaje klucz Tyle osób chce grac w Dote 2 T_T

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...