Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Zapraszamy się do gry

Jowe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, tworzę temat by nie było zbędnego spamu, bo jeszcze nie tak dawno wszyscy pisali o poszukiwaniu partnera do gry. Więc tak, wzór

Przykład:

Nick w grze:TestMPC

Klasa:Soldier

Level:30

Kontakt: Skype TestMPC (ew można dać TS)

Dodatkowe informacje: Super skill, ogarniam grę, jak jestem w team to zawsze win :P (nieobowiązkowe)

Code:

[color=#008000]Nick w grze:
Klasa:
Level:
Kontakt:
Dodatkowe informacje:[/color]

Jak można to proszę o podpięcie

Zapraszamy na forumowego ts'a!

adres:

ts.mpcforum.pl

kanał:

Kanały Publiczne> Gry> Battlefield

@Edit Na prośbe edycja we wzorze

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

pół godziny przeszukiwałem dział w poszukiwaniu takiego tematu, bo byłem szczerze przekonany, że już jest taki temat.

Nie podepnę, ponieważ zrobi się zbyt duży bałagan, ale myślę, że będzie na wierzchu ;)

Wszelki spam, komentarze i odpowiedzi zabronione, tylko posty ze wzoru!

Opublikowano

@up Też szukałem bo też tak myślałem ale nie było, były pojedyncze tematy ale do konkretnej osoby.

@top Edycja wzoru dodaje Kontakt

@down

pół godziny przeszukiwałem dział w poszukiwaniu takiego tematu, bo byłem szczerze przekonany, że już jest taki temat.

Nie podepnę, ponieważ zrobi się zbyt duży bałagan, ale myślę, że będzie na wierzchu

;)

Wszelki spam, komentarze i odpowiedzi zabronione, tylko posty ze wzoru!

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Ja sobie myślę tak.Można by było załatwić kanał na TS i wszyscy zainteresowani by sobie pogadali.Ja bym chętnie kogoś do grania poznał.Tylko jest jeden problem.Poznasz jakiegoś gościa a on okazuje się 8 latkiem bez kultury..no nie powiesz mu w trakcie rozmowy "dobra ja z tobą nie gadam bo jesteś smarkaczem bez kultury" więc no kurde.Ja bym chętnie poznał kogoś do pogadania o tej grze i pogrania,ale boje się takiego przypału,ale cóż są i ciekawe do poznania osoby :)

Opublikowano

Koniec tej dyskusji.

Temat zostaje, ts jest:

adres:

ts.mpcforum.pl

kanał:

Kanały Publiczne> Gry> Battlefield

psst, jakby ktoś nie zrozumiał- pod tym postem piszemy tylko posty z zastosowanym wzorem

;)

Opublikowano

Nick w grze: KrisNew (postacie : KrisNew, KrisNew2 , KrisNewPL + 4 nie pamiętam nazwy :D )

Klasa: Soldier (royal), gunner (royal), mando (royal)

Level: 18 15 12

Kontakt: Skype: krisnew22 i w przyszłości może TS, jeśli ogarnę.

Dodatkowe informacje (czemu tego nie ma we wzorze?): Umiem w to grać, mam trochę broni za fundsy.Gram głównie żołnierzem (najbardziej rozwinięta postać w lvl i przedmiotach).

461151420292002410470.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...