Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gold,Zmiany nicku,niesprawiedliwość

Marcuśny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałem zapytać jak to jest że ktoś bez golda ma zmieniany nick? sytuacja już się powtarza.

Chodzi tutaj o pana

http://www.mpcforum.pl/user/84644-the%26-8482%3B/

Znam go dosyć sporo czasu z jego serwerów ts itp

i miał wcześniej nick "Maliusek1"

prsu.jpg

I jaka tu sprawiedliwość jedni walczą o golda a inni napiszą i już maja zmianę=(

Nie to że się czepiam kogoś,ale to jest niesprawiedliwe

w stosunku do zwykłych userów oraz tych co posiadają golda.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Mówią, że robią drobne poprawki. Jak jest jedna, dwie literki.

Ale to trochę dużo.

Ja od dłuższego czasu chciałbym zmienić nick na np. Suchy™,

no ale co zrobić.

Dziwne są takie sytuacje, a to nie jest pierwsza.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Ale może po prostu wygrał tego gold'a , ale stracił plakietkę.

Albo zapomnieli mu jej nadać ?

The nie jest aktywny w sprawach forum=)

On tylko sie wypowiada w prezentacji swojego serwera(zobacz posty)

i czasem w tworzeniu priv serwerów

Nie widziałem nigdy żeby brał udział w jakimś konkursie.

A po resztą jak ktoś wygra to myślisz że by zapomnieli:d?

tdae.jpg

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Boże nie ma co płakać.. Liżcie RMCF'owi i Geoningowi to macie zmiane nicku, Golda i Blue w ciągu dwóch miesięcy. Lizał, lizał i teraz ma zmieniony nick:D

Co prawda nie mój temat ale proszę o wypowiedzieć jakiegoś GM'a (kierzka, Omka), lub najlepiej kogoś z Administracji (Seldka, M@ńka)

Opublikowano

OMG!!! Co to ma być, zmiana nicku bez golda czy specjalnych uprawnień, to jest nie sprawiedliwość na forum. Może niech ktoś napiszę PW do tego The™ i zaprosi do rozmowy w tym temacie.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Bez sens. Inni walcza o golda a tu takie cos.

Wiem, ze Administracja bez uprawnien moze zmienic, np. kierzkowi ale on byl globalem i byla to moyfikacja z usunieciem jednej cyferki -.-

Opublikowano

Dodam tylko że jak wszedłem w jego profil 3 dni temu, to tego dnia co miał zmieniany nick na profilu był tylko kierzek

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Bez sens. Inni walcza o golda a tu takie cos.

Wiem, ze Administracja bez uprawnien moze zmienic, np. kierzkowi ale on byl globalem i byla to moyfikacja z usunieciem jednej cyferki -.-

Podzielam Twoje zdanie. Po co te konkursy na dzień dziecka? Tylko dla plakietki bo nick może sobie zmienić każdy? ;f Niech się administracja wypowie.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

No to fajnych mamy tu globali.. Ten temat ma już dzień i żaden skurwysyn nie raczył tu zajrzeć. Szkoda słów, teraz pewno w AZ myślą co by tu wymyślić, żeby nie było wielkiej afery. Znając życie bedzie tekst typu "Przysłużył się prywatnie" lub coś w tym stylu. Niedługo sam zacznę lizac, życzcie mi powodzenia. Może i GM/AD kiedyś będę -.-

Jedne wielkie gówno robi się z tego forum ;<

Szkoda...

Opublikowano

Nie zmienisz tutaj nic. Jeżeli ktoś się zasłużył z pomocą u userów czy administracji to taka zmiana nicku wg. mnie jest na miejscu.

Jeśli jednak od tak, został nadany inny nick, to nie jest to sprawiedliwe, więc musimy czekać na wypowiedź admina.

Opublikowano

Nie zmienisz tutaj nic. Jeżeli ktoś się zasłużył z pomocą u userów czy administracji to taka zmiana nicku wg. mnie jest na miejscu.

Jeśli jednak od tak, został nadany inny nick, to nie jest to sprawiedliwe, więc musimy czekać na wypowiedź admina.

To nadal nie fer to ty jestes zasluzony bo spamujesz wiedz mozesz sobie zmienic na Hacker Lodowek ?
Opublikowano

I tak nic nie zdziałasz, skończy się na wypowiedzi jakiegoś GM który nawet nie zmienił tego nicku,

i otrzymasz gotową formułkę, że za coś, czego nikt ci nie udowodni, i adminstracja robi co chce.

Specjalista
Opublikowano

Ta sytuacja to nic, są takie osoby na forum, które kilka razy zmieniały sobie nick.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Nie będę ściemniał, nasz fail. Nie mój, ale NASZ. Zjebaliśmy.

Sytuację szybko wyjaśnię, bo to po prostu wstyd.

Zapewniam, że taka sytuacja nie będzie już miała miejsca na MPC.

@edit: User ma z powrotem swój stary nick.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...