Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kilka pytań odnośnie serwera, dedyka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam kilka pytań odnośnie serwera Metin2. Jeśli ktoś wie coś, to proszę o pomoc.

1.Kiedy uznać czy serwer jest już gotowy?

2.Czy można całkowicie odbugować serwer? Aura, czarowane ostrze lub skille żółwia?

3.Jak odchudzić clienta metin2?

4.Jak zrobić patchera i lanuchera do serwera?

5.Czy można postawić serwer na gotowcachy, typu kaszanka.pl / VipFiles/ 003?

6.Jakiego clienta używać do edycji? Zwykły ze strony metin2 . PL?

7.Jak zabezpieczyć się przed BashPanelem, DDoS itp.?

8.Co trzeba umieć, a czego można szukać w necie?

9.Kiedy zrobić stronę serwera?

To by było na tyle,

Proszę o pomoc,

Z góry,

Dziękuję.

Opublikowano

1.Kiedy uznać czy serwer jest już gotowy? - Jak wejdziesz w grę i będzie tak, jak Ty chcesz + nie będzie bugów ;-)

2.Czy można całkowicie odbugować serwer? Aura, czarowane ostrze lub skille żółwia?- Tak można,

3.Jak odchudzić clienta metin2?- Wywalając różne niepotrzebne śmieci takie jak 300 epickich broni itp.

4.Jak zrobić patchera i lanuchera do serwera?- To już musisz skoczyć do działu programistów

5.Czy można postawić serwer na gotowcachy, typu kaszanka.pl / VipFiles/ 003?- Tak można, ale będą na pewno zbugowane

6.Jakiego clienta używać do edycji? Zwykły ze strony metin2 . PL? Zależy jaki chcesz zrobić serwer medium/easy/hard.

7.Jak zabezpieczyć się przed BashPanelem, DDoS itp.? Przed DDoS możesz zabezpieczyć stronkę ssl, ale przed typ nie ma 100% zabezpieczeń.

8.Co trzeba umieć, a czego można szukać w necie?- Trzeba umieć choć trochę teorii na temat stawiania serwerów

9.Kiedy zrobić stronę serwera?- Kiedy chcesz, ale najlepiej przed startem serwera ;-)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

1. Wtedy kiedy zrobiłeś: stronę serwera, system ulepszeń, drop, mapki, moby, handlarze, usunięcie bugów.

2. Raczej tak, wszystko da się zrobić. Ale zapewne z tym jest dużo roboty, a jest to mało potrzebne.

3. Wyrzucić niepotrzebne pliki w cliencie.

4. Są tutki na MPC. Pisz na PW, potrafię to zrobić.

5. Tak można.

6. Zależy od plików jakie masz.

7. Nie wiem, ale są pewne na MPC tematy.

8. Ale do czego umieć bo nie zrozumiałem pytania?

9. Po ukończeniu wszystkiego w punkcie 1.

Opublikowano

Ok, mam już zmiany:

-Zmienione okno logowania,

-Lanucher, ale bez patchera i chyba tak zostanie:)

-Usunięta klawiatura z clienta,

-Drop dla bestów, wodza, królowej i króla pająków, rippera, n.śmierci, ognistego króla, żółwia, 9 ogonów, zjawy żółtego tygrysa, hae-tea,

Teraz potrzebuje nowych mobów, takich jak generał i przywódca yongah(czy jakoś tak), berana-setaou i 2 wiedźm. Jak je dodam to zrobię drugą edycje dropu z bossów.

Teraz moje pytanie takie:

Jak odbugować skille wojownika, sury, szamana, ninjy, żółwia?

PS.Plusy już poleciały.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...