Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Ovc

StefanBatory

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Podkrecilem procek Easy Tune 6, w CPU-Z pokazuje ze jest podkrecony a w Warrocku nie ma speeda. Pytanie brzmi dlaczego kolega ma taki sam komputer podkreca tez w Easy Tune 6 a w Warrocku wprost lata.

Opublikowano

Sadze po tym poscie ze nie masz pojecia o ovc, wiec nie rozpowszechniaj swoich madrych mysli. Rozrozniam hack od podkreta. Widze tez ze siedzisz na tym forum aby tylko trolowac - 2 min po napisaniu tematu musiales sie podzielic swoimi przemysleniami

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@up retaila jak juz albo cos specjalnie na 8 . a wogole co to za pytanie nie w temacie?

@ top dokladnie co masz na mysli mowiac ze lata w WR? bo nie rozumim zbytnio

ja mam semprona 2.5 a ciagnie 1.4 i gram na srednich i nic mi nie tnie wiec nie wiem po co chcesz podkrecac. moze po prostu ustaw priorytet na war rock na bardzo wysoki wtedy wiecej komp grze poswieci mocy iz innym procesom

1322392946-U421083.jpg
Opublikowano

Co do TEMATU to najprawdopodobniej nie masz aktualjnej wersji biosa ALBO masz inną płytę główną niż kolega Easy Tune działa bodajże tylko na płytach GIGABYTE a na inne płyty np. ASUSA trza poszukać innego autorskiego programu ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...