Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Minus 466000 Uri Jak się odbić ?

Cytryn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć jak w temacie mam 466k urki na minus ;/

Na koncie mam 2 hangary 25PP(+1 do przyznania ale nie mam 100sepromu do 3k równych :D)

Golec i lenov + Pet

Gdzie najlepiej odbić te uri i czy opłaca się do tego robić misje oraz w jakim czasie jestem w stanie to odrobić?

Dodam że w klanie mam 700kk kredek na PL1 .

Opublikowano

Masz tam licencje czy cuś? Jeśli nie to zrób raczej nowe konto. ja mam -575k urki ale tam mam z 15 LF4. Jeśli masz tam wszystko co możesz kupić za kredyty uridium itp to się nie opłaca. Powiedz na co wydałeś tyle urki?

Na PM mozesz napisać serwer i pasy. Spróbuje ci bota odpalic.

@edit : Aboveall Energia do wrót na minusowym uri nie działa -.-

@edit 2 : a masz kupony na naprawe, bo jak ci zniszcza statek bez premki lub kuponów nie wyrobisz

@edit 3 : na PMa wyślij pasy do konta zobacze co się da zrobić Mimo iż mam mało postów jestem zaufany i nie kradne kont żeby nie było. Ibot i kbot mogą ci odpalić, z darmowych to boxybot ale na minusowym uri mi nie odpaliło. i PO kiego ci te punkty jak konto uwaliłeś a 466k uri w 5 miechów odbijesz na spoko..

Opublikowano

Wydałem to na PP :P miało mi 2 razy zbugować zbudowało 20 ;p

Nie mam licencji, za uri jest PET mechanizmy hala w hangarze rep4.

Edit: 143 kupony ale jak mam to odrabiać 5miechów to odpuszczę. Tym bardziej że premka za 2tyg się kończy

Opublikowano

na najbliższym Scoremaggedonie bądź w top 50 :) będziesz miał uri na 0 a mi dasz lajka :P

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

kombass top 50 scoremaggedon .... Fake nawet jeśli to prawda swoim kontem nie wbije w top 50

Ja swoim próbowałem 15 LF4 8 irysów aegis i lipa top 131 byłem

Opublikowano

kombass top 50 scoremaggedon .... Fake nawet jeśli to prawda swoim kontem nie wbije w top 50

Ja swoim próbowałem 15 LF4 8 irysów aegis i lipa top 131 byłem

cienka dupa jesteś -.- niech spróbuje co mu szkodzi u mnie kumpel miał 890k na minusie był w top 50 i mu wyzerowało ... gdyby nie było to udowodnione to bym nie mówił a ty nie wyłudzaj od nikogo passów bo nikt nie jest taki głupi aby się na teksty twojego typu łapać -.-

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

cienka dupa jesteś -.- niech spróbuje co mu szkodzi u mnie kumpel miał 890k na minusie był w top 50 i mu wyzerowało ... gdyby nie było to udowodnione to bym nie mówił a ty nie wyłudzaj od nikogo passów bo nikt nie jest taki głupi aby się na teksty twojego typu łapać -.-

Możesz jakoś to udowodnić ?
Opublikowano

Specjalnie dla Cb nie będę sobie bugował uri na minus aby później czekać na Scoremaggedon i Ci coś udowadniać ... ja ci powiedziałem jak jest a ty rób co chcesz .

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Jak pisałem w moim tutorialu, odbić to możesz na x-5(boxy bot) Lub kupić licencję i puścić go aby był alieny na x-8. Misję się opłaca robić myślę (zawsze jakaś urka wejdzie)

Wgl. ile chcesz przeznaczyć H na bocenie?

Opublikowano

Jak pisałem w moim tutorialu, odbić to możesz na x-5(boxy bot) Lub kupić licencję i puścić go aby był alieny na x-8. Misję się opłaca robić myślę (zawsze jakaś urka wejdzie)

Wgl. ile chcesz przeznaczyć H na bocenie?

Jakieś 3 dni non-stop dzień przerwy i tak aż nie odboci
Opublikowano

Myślę, że na x-5 zajęło by ci to miesiąc góra dwa (Wliczając w to robienie wrót). Na twoje nie szczęście, akurat boxy jest aktualizowany, a premka leci...Radził bym ci teraz zrobienie takich misji jak Dekrystalianizacja(wszystkie możliwe) BossBoss, oraz 200!. Do czasu zrobienia ich powinna wyjść aktualizacja boxy, i dalej wiesz co zrobić :P

Opublikowano

ja z -1,8mln uri w ciągu 3tygodni ostatnich (przy czym kbot jakiś czas nie działał) leonkiem odrobiłem do -700k ;p przy okazji pękły mi drony więc uri automatycznie leciało mniej :P

czekam na ten scoremageddon i się nie mogę doczekać ;] na cz3 może da radę być w top50, a zanim bedzie ten score to dokupie kilka irysów ;p

Opublikowano

no i co ... znalazła się osoba która częściowo potwierdziła mój sposób ze scoremaggedonem .... -.- lamy !!!

1371988330-U644589.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...