Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sunwell. Potrzebne informacje.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ema !

Nie chodzi mi o reklamowanie serwera, a potrzebuje pewnych informacji, ponieważ na Sunwellu ostatni raz grałem bagatela dwa lata temu więc do rzeczy.

1: Zmieniło się coś w kwestii questów ? Mam na myśli tu poza WOTLK czyli TBC i Classic.

2: Jak wygląda sprawa z PvE ? Jak wspomniałem, grałem dwa lata temu i było tam Ulduar, ale daleko było do prawie ideału. :)

3: Jak stoi sprawa z PvP ? Da się pograć premade jakoś ? Nie chodzi mi oto kto ma większe szanse, tylko oto czy BG nie są tu tak szybkie że po paru minutach już koniec. :D Głównie odnoszę się tu do Isle Of Conquest i Alterac Valley.

4: Dalej trwa tam sezon na tak zwane... "Szukanie czarnych owiec" ? Odnoszę się tu do jednej z akcji administracji. :)

5: Jakieś plany odnośnie Cataclysmu są na Sunwellu, czy stoi jak najdłużej na WOTLK ?

Srry za spam. ;)

Opublikowano

1. dość dużo

2. wiele się zmieniło warto zobaczyć co

3.trudno powiedzieć

4.Co takiego :D ?

5.Narazie WOTLK. Wciąż dużo do roboty, ale sunwell obecnie jest najlepszy od strony technicznej jeśli chodzi o polska scene prywatnych serverów.

56ffb46a1706011b.jpg
Opublikowano

Aktualnie jest przeprowadzana ankieta odnośnie nowego sezonu PvP. Nowy seson nastąpi w przeciągu kilkunastu następnych miesięcy, po czy przez ok. 3/4lat bedzie nadal trwał WOTLK. Po czym przymierzą się do Cata. Wystarczy śledzić forum sunwella i wszystko wiadomo.

Co do pvp napisałem wyżej po łebkach. Aktualnie wygląda to tak.

~1600-1800 gracze tylko 4/5rele i boosterzy. Powyżej 2k pvp umarło, a jak chcesz zagrać to czekasz po 7-10min. Dotyczy to 2v2.

Co do 3v3, to oni nie żyje, sam wbiłem rank 16 trzy miechy temu i dalej nic sie nie zmieniło.

5v5 to sprawa dla ludzi podkładających się i otrzymywanie rele glada za rating 1250.

Mój kanał na

icon-youtube.png

Opublikowano

Grałem jeszcze niespełna miesiąc temu. Ekipa nadal zaangażowana w to co robi, każdego dnia pracują nad bugami i błędami co im się chwali. Gracze w większości ogarnięci, chociaż czasem i dzieci się trafią. Szkoda, że tak mało PVP jest, ale cóż. Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma.

98763533515051689628.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...