Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł na TOP 5 week - wersja polska

KosikSquad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś ktoś miał pomysł i pisał o tym na MPC, że chce stworzyć kanał na YT a na nim co tydzień wrzucać TOP5 wybranych akcji z lola które wysyłane by były od was bo samemu o to ciężko. Jednak ta osoba zrezygnowała. Jest już coś takiego tyle, że to miało by być w wersji polskiej. Inni mają to czemu my nie :)

Ja bym chętnie się podjął takiego wyzwania i robił co tydzień film + mój komentarz z resztą kto to oglądał wie jak to wygląda. Tutaj link dla przykładu

Jednak żeby coś takiego zrobić potrzebne by było zaangażowanie innych ludzi którzy mieli by wysyłać swoje akcje nagrywane LOL recorderem. Pliki ważą mało więc problemu z wysłaniem nie ma. Jest sobie program załączony, dzieje się coś ciekawego macie pente w pięknym stylu lub uciekacie przed całym teamem na 10 HP i akurat możecie to wysłać do mnie na ten projekt.

To tyle więcej pisać nie będe ( i tak się rozpisałem ^^) bo nie wiem czy byłby ktoś chętny do podsyłania akcji - bez tego nic nie mogę zrobić.

Piszcie co o tym sądzicie i czy bylibyście chętni. Popytam też na innych forach żeby było z czego potem wybierać jeśli chodzi o filmy.

Opublikowano

Up ma racje

Po za tym masz racje ze ktos kiedys chcial co takiego robic ale nie wyszlo wiec skad mamy pewnosc ze teraz wyjdzie?

Musial bys zrobic niezla reklame by ktos to ogladal

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Może i DzuniorJr robi coś takiego ale niestety mi się to nie podoba. Jak słyszę:Gracz Wojtek1998 zdobywa pięciokrotne zabójstwo to aż boli mnie głowa. Można by było coś takiego zrobić ale zapewne nikomu by się nie chciało. A jeśli top1 klip byłby że ktoś wbija doubla to lepiej się nie kompromitować. Osobiście mógłbym przesłać jakieś tam akcje ale chciałbym zobaczyć jak to będzie wyglądało.

Jesli możesz daj add.png

Opublikowano

Po co kopiować widać, że jak komuś wyszło to każdy chce osiągnąć taki sam sukces, wystarczy jedno top5 od protatomonster/jumpinthepack i będzie tam wszyscy mogą wysłać, ale nie wy za suby się pozabijacie...

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano

Nie wiedziałem że dzunior coś takiego robi bo go nie oglądam. No ale skoro jest już coś takiego u niego to chyba nie ma sensu żebym się za to brał. On ma już widzów i z oglądalnością problemu nie ma .

Opublikowano

Szkoda ;c Chetnie bym dal mojego rankeda w ktorym 2 x penta byla ^.^ Sam bym wstawil ale mam problemy z rozdzielczoscia i jak renderuj zawsze cos zle jest ;c No trudno . A co do samego pomyslu moglbys to zrobic poniewaz znam tylko 1 osobe ktora robi taka top5 i wychodzi swietnie ;)

Opublikowano

Tak sobie myślałem trochę nad tym i postanowiłem spróbować. Posiedzę pare dni nad odpowiednim przygotowaniem się do tego a później przelece kilka for i po proszę o wysyłanie replayów. Będzie to o Failach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...