Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostawa diablo

ZatrutyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie kiedy będzie dostawa Diablo III w takich sklepach jak Empik, Saturn, Media Markt, Media Expert.???

Chcę bardzo tą grę zakupić z tąd moje pytanie

Opublikowano

Chyba stąd*

Byłem niedawno w Empiku i powiedzieli mi, że nie będzie już Diablo lll nigdzie w Polsce :/

Jedynie Allegro za 300zł.

l KidModerator minecraft.MPCforum.pl l

Opublikowano

Chyba stąd*

Byłem niedawno w Empiku i powiedzieli mi, że nie będzie już Diablo lll nigdzie w Polsce :/

Jedynie Allegro za 300zł.

Pierdolisz głupoty , chyba się przesłyszałeś lub coś zmyślasz .

Nie jestem pewien , ale słyszałem ,że jakoś 30 czerwca? (nie jestem dokładnie pewien także) .

Opublikowano

Idz od razu i probuj zamowic, bo u mniie dostawa bedzie, ale wszystkie już sa wykupione, ze nawet na polki nie trafi xD

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Możesz ewentualnie kupić w sklepach internetowych czasem nawet taniej wyjdzie ;) Widziałem na jednej ze stron (zaufanej) za 129zł.

Opublikowano

Byłem dziś w media powiedzieli że mam zostawić nr telefonu i zadzwonią w piątek do mnie w tedy powiedzą mi o dokładnej dacie dostawy Diablo 3

Opublikowano

Możesz ewentualnie kupić w sklepach internetowych czasem nawet taniej wyjdzie ;) Widziałem na jednej ze stron (zaufanej) za 129zł.

gdzie ?

Opublikowano

gdzie ?

Na kontagier.pl jest za 180zł, ale klucz, bez pudełka. Na razie taniej nie widziałem :P
Opublikowano

A na jakiej???

Opublikowano

To fajnie, że może być w czerwcu... Ale rok się kończy (bynajmniej dla mnie) 29, a ponoć dostawa 30. :3

PS. Też jestem z Lublina i zawzięcie czekam....

Gość malutki688
Opublikowano

ja tez czekam, ale to ze bd dostawa to nie znaczy ze bedziemy miec gre.

Opublikowano

Jak na razie warto przeglądać strony z możliwością kupną cd keyów oraz datą dostawy, dodatkowo w takich sklepach jak REAL, można zamówić rezerwacje na Diablo przed dostawą jeszcze. ;)

Gość malutki688
Opublikowano

w warszawie w empiku dostaea przesunieta na 6 lipca

Gość malutki688
Opublikowano

boshe wiem sherlocki po to bylem w empiku

Opublikowano

Wiecie że wczoraj wieczorem patrzę na strone empiku czy jest mozliwość zamówienia Diablo 3 i jest za 199zł ale to jest preorder i przychodzi 30 czerwca warto zamówić polecam tu macie stronkę:

http://www.empik.com/diablo-3-pc-blizzard,p1047594008,multimedia-p

Opublikowano

Wiecie że wczoraj wieczorem patrzę na strone empiku czy jest mozliwość zamówienia Diablo 3 i jest za 199zł ale to jest preorder i przychodzi 30 czerwca warto zamówić polecam tu macie stronkę:

http://www.empik.com/diablo-3-pc-blizzard,p1047594008,multimedia-p

Aj tam preorder... Lepiej kupować teraz drożej niż później czekać na drugą dostawę bo może się jeszcze opóźnić... Tak jak miała być pod koniec maja, jest pod koniec czerwca. Na allegro chyba jedyne sztuki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...