Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The Elder Scrolls Online!

Overlord.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio znalazłem na Youtube, gameplay pochodzący z E3, na którym przedstawiony jest... TES: Online. Zapraszam do oglądania:

Pozdrawiam, Xavart.

P.S

Jeżeli sorry to było.

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

Nie wiem jak ty Xavart ale ja jak ta gra ujrzy światło dzienne od razu ją ściągam lub kupuję i gram ^^ ! , Widziałem ten filmik kilka dni temu , dla mnie AWESOME :D

Opublikowano

Ja podobnie, jeżeli oczywiście będę miał kasę, bo cena na pewno nie będzie taka niska :D

Opublikowano

Ja mieszkam w Irlandii tutaj żadna gra nie przekracza 50 Euro także = tak jak w Polsce 50 zł ;D więc jest git majonez :P , pogramy razem :D ?

Opublikowano

UP@

Przecież 50Euro to nie jest 50zł... Tylko ponad 200

No tak tylko że ty przeliczasz a tego się nie przelicza .. równie dobrze musiałbym moją wypłatę pomnożyć x4 :)

Opublikowano

beliaar mu chodzi o to że u nich 50Euro to tak jak u nas 50 zł ;P Kapujesz ? ;P

Dla rozjaśnienia ;D Tam gry są tak tanie że nie trzeba na nie odkładać :) W Polsce natomiast ot tak 3-4 gier sobie nie kupisz :P

Jak wyjdzie po wakacjach gdy będę miał złożoną nową maszynę to pewnie znajdzie się na grę :)

Opublikowano

Może określenie 'The Elder Scrolls: Online' jest błędne, ponieważ ma być to gra z elementami TES'u

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...