Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nie wiem o co może chodzić...

Krzychu39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż już ten błąd u mnie wystąpił kiedyś na starym dysku, otóż rozchodzi się o to iż gdy włączam WoT'a i jest pasek ładowania (ten przy wlączaniu gry) Pc wydaje dziwny dzwięk i sie zacina po dłuższym czasie jest Blue screen czasami się załaduje ale przy logowaniu to samo... Problem na starym dysku się pojawił znienacka tak samo i tu, na starym dysku problem po jakimś czasie sam ustąpił i działałko wszystko jak złoto, na nowym dysku to samo z początku wyszstko działało ale po miesiącu (może dłużej) znów ta sama dolegliwość.

Specyfikacje komputera:

1. System operacyjny: Windows XP / Vista / 7// mam XP

2. Procesor (CPU): 2.2 GHz// Intel® Celeron® CPU 2.40GHz ~2390MHz

3. Pamięć RAM: 1.5 GB (Windows XP): 1,5gb

4. Karta graficzna: GeForce 6800GT/ATI X800 z 256 MB RAM // Mam radeon x1650 series 256mb

5. karta dzwiekowa: zgodna z directX9 // Jest:)

6. wolne miejsce na dysku 3,5gb// Wolne cos okolo 60/70gb

Mam nadzieję, że tym razem mi pomożecie iż już kiedyś zakładalem podobny temat, lecz nikt nie zdołał mi pomóc.;)

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

Sterowniki napewno nie bo są najnowsze chłodzenie hmm raczej nie, mi się wydaje że igła dysku sie zatrzymuje

Opublikowano

No to jeśli ci się wydaje, że to igła to na co czekasz ??

Idź do jakiegoś sklepu komputerowego / serwisu.

ps. też kiedyś tak miałem.. przeglądam se neta.. zacinka.. puf.. blue screen-zrzucanie pamięci fizycznej na dysk.

Myślałem, że dysk, ale o dziwo problem wystąpił 2 razy i już się nie powtarza.. 0-o

Jak coś dołączam się do pytania.. o co chodzi.

x

Opublikowano

heh, ale mi tak cały czas puf.. lag.. reset... puf.. lag.. reset.. może samo ustąpi znów może nie czas pokaże ;P Ale co ciekawe tylko na WoT sie tak dzieje ;P

Opublikowano

Dobra double post, zrobie tak bo może mam bad sectory sprawdze programem HD tune dysk i dam odpowiedz;]

Opublikowano

Takie rzeczy to Pogaduszki>>Komputery. Może coś z RAM, potem zrób test programem MemTest.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Memtest był :) czysto, z dyskiem też dobrze, no ale coś musi nie trybić...

i tak przy okazji niech jakiś mod przeniesie do właściwego działu :D

Opublikowano

kolejny double ale chu* z tym:D

teraz już się laguje przy ładowaniu do garażu ;P jakieś prropozycje ... do supportu juz pisalem

Opublikowano

Ale za kazdym razem jak ładuje sie garaz to lag? Bo ja mam czasem tak ze tylko raz na jakis czas sie garaz laguje wylanczam wota i wlanczam i jest git.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Czasem sie zdarzy napisac cos zle nieprawdaż? A co do twojego problemu to ja nie wiem co mozesz zrobic ja bym polecil isc do infrmatyka.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Wiesz, ja chodze do szkoly info. i juz grzebalem ... po co mam wydawac kase na informatyka? sa ludzie tez ktorzy sie na tym znaja wiec pytam tu :)

Opublikowano

Może kostki RAMU uszkodzone mój kolega to miał i gra gra blue screen. Spróbuj wyjąć 1 kostkę ramu jak masz 2. Jak będzie znowu B.S to wyjmij 2 i zobacz

1324978961-U410534.png

Doradca w grze World of Tanks

Opublikowano

Double, wiem... Support kolejny raz mnie nie załamał znów okazał się pomocny :) wina zasilacza. Temat do zamkniecia.

Opublikowano

Napewno wina zasilacza? Tematu jeszcze nie zamykaj, jak wymienisz i będzie działać to daj znać, dlaczego pytam? Bo 1 ciągły dźwięk to błąd pamięci RAM lub pamięci karty graficznej, ale to już powinno wskazywać na samym starcie komputera, cóż, jak wymienisz zasilacz to napisz.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Nie, nie ja też sie znam na pc i wiem ;P ale niestety mialem tefną serje FEEL od mode.com naszczescie mialem inny i działa ;) to nie jest ten ciągły PISK tylko dwa strzelenia. Okazało się też że musialem GFX przeczyścić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...