Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Do gry Papier kamien nożyce

miko150

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem w grze papier, kamień, nożyce. A więc jest sposób żeby zawsze wygrać wiele razy widziałem jak ludzie wygrywali całe 15 poziomów pytałem im jak oni to robią a oni mi ,, Mam sposób jak zawsze wygrywać ''

PROSZE O POMOC :)

Opublikowano

dopisuje sie do pytania też widziałem jak wygrywają po kilka razy, raz kupilem 50duzych kryształow, klikałem na pałe i udalo mi sie najwiecej wygrac 4razy z rzędu, więc dam plusika za jakied podpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja tam miałem swoja technike :D - najpierw wygrywałem szczęściem na chybił-trafił . - a potem ciagle klikamy 3 na klawie i na myszce (ekran i ustawiamy akceptuj na 3) wygrywałem tam 5/4/6 razy (nie zawsze tak sie udaje !) ale czasami !

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

Szczerze sposoby są . Ja szczerze max wygrałem 3 razy . Na 4story EG by sie przydalo po 5 chociaz ciagle wygrywac no ale przejdzmy do rzeczy . Koles mi mowil ( ma dobra technike ) tu sie by przydalo ciut laga ale takie ciut ciut . Jak macie np papier to dajecie next gre i szybko dajecie nozyczki , bo jest : nozyczki kamien papier taka kolejnosc w grze . Wiec w tym czasie nim my klikniemy nozyczki to juz z kamienia na nozyczki akurat przejdzie :P Technika nawet dobra udalo mi sie do 3 razy od razu dojsc, jednak dla mnie wygrac 1 raz to jest hardkor bo nie raz zrylem 10 razy pod rzad high crystalami i lipa :) Masz papier klikasz nozyczki staraj sie tak robic .

Opublikowano

naciskaj cały czas klawisz 1 i 2 w tym samym czasie jak wyćwiczysz że będziesz to robił szybko to możesz się nieźle wzbogacić ja dochodzę do 10 takim sposobem ale wiadomo nie każdym kamieniem trafisz

39052_zps71e43729.png

Opublikowano

1.Całkiem niezły sposób to klikanie myszką na papier a na klawiaturze 1 tylko trzeba zrobić to rownocześnie.Czasami maszyna sie buguje i się jednocześnie przegrywa i wygrywa.

2.Od razu po przyjęciu wyzwania myszka lub na klawiaturze nacisnąć nożyczki(1) jednak wymaga to ogromnego refleksu.

Mam nadzieje że sposoby się przydadzą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...