Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Duże dmg z skilli

nindzia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam branda po 6 lvl'u jeśli jungler wylatuje po ciebie, to na początku cofasz potem celujesz w ap carry (E>Q>W>R) i jest duża szansa na double kill :P

Opublikowano

Brand i Swain to oba świetne picki

Brand

Dobry na midzie jak i na lane

Dobra farma

Good Nuke

Potrafi ogłuszyć

Swain

Dobre CC

Baardzo długo postoi na linii

Ja polecam jednak Branda.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Brand jest ok. Jak potrafisz trafiać ze skili aoe to możesz zadać potężny dmg, dobre combo, obszarowe ulti, ma stuna, łatwa farma.

Opublikowano

Swain dostał buffa a i tak wcześniej jadł prawie wszystkich na midzie ;) Bierz swaina zajebiste dmg ulti co leczy i wgl dobry w TF ;)

eune

Opublikowano

Tylko że Swaina kontruje każdy kto ma jakikolwiek healrdc... Katarina, Tristana? Dasz mu Ignite i sie może zesrać na rzadko. Swain jedyne co ma dobre to AoE snare, kruczek dobry do harass, no i jak mu się ktoś trafi bez healrdc to bardzo długo postoi na linii.

Opublikowano

Ja bym brał Branda. Świetna farma, dobry DMG ze skilli, podpalnie, Ulti z Z A J E B I S T Y M DMG, ogłuszenie.

Swain co prawda też nie jest zły ale z tych dwóch zdecydowanie Brand.

Opublikowano

Tylko że Swaina kontruje każdy kto ma jakikolwiek healrdc... Katarina, Tristana? Dasz mu Ignite i sie może zesrać na rzadko. Swain jedyne co ma dobre to AoE snare, kruczek dobry do harass, no i jak mu się ktoś trafi bez healrdc to bardzo długo postoi na linii.

Bierzesz cleanse albo QSS i bye bye z heal rdc

Co do tematu to LB ma potężne combo no i brand nie jest też zły.

Opublikowano

Zdecydowanie Brand, a jak chcesz to również podpowiadają ci dobrze ci wyżej z postami Veigar Masakryczny DMG rzucasz klatkę i bombka z góry podziękują za grę ^^

Opublikowano

Brand i Swain to oba świetne picki

Brand

Dobry na midzie jak i na lane

Dobra farma

Good Nuke

Potrafi ogłuszyć

Swain

Dobre CC

Baardzo długo postoi na linii

Ja polecam jednak Branda.

A co,na side lane robisz branda pod supporta czy pod ad carry,że jest taki dobry?lrn2meta plx.

Opublikowano

Brand!

1. Jeden z najlepszych Casterów w grze.

2. Bardzo silne Combo na 1 postać, bądź też grupę championów.

3. 3 AoE Spelle

4. Genialny farmer

5. Posiada Stuna

6. Genialne Early i Mid Game, z Late trochę już gorzej.

7. Mini Ignite w Pasywie

Opublikowano

Sam gram Brandem i osobiście polecam ci go. Nie będę go opisywał bo poprzednici to już zrobili ale jest jedno ale, trzeba nauczyć trafiać jego skillami, ale jak to już opanujesz to kosa :D Chociaż Swain jest też bardzo dobry, wybrałeś dwie dobre postacie, gdzie ciężko wybrać. Moja rada kup tą i tą :>

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Polecam branda super combo na 6 lvl

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

A ja Ci polecę Karme. W mid game farme ma bardzo łatwą (E+Q i nie ma) , nie mówiąc już o late (Samo E).

-Nie łatwo ją ogarnąć.

Kup Karme. Pozdrawiam Camo.

riven_league_of_legends_signature_2_by_c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...