Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Draven vs Fizz

Mizutsuki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: 6300 IP

Zależy mi na: Fizz , Draven

Preferuję: Koledzy z teamu mówią że jestem dobrym midowcem , lecz wszystkie postaci znudziły mi się już . Chciałem kupic na początku Fizza , lecz pozniej zobaczyłem żę Draven jest op.Lubie grać ad carry. Nie wiem na kogo sie zdecydować...

Opublikowano

Eh.... Draven nie jest op. Zrobili go w miarę zbalansowanego. Natomiast Fizz jest już bardziej op niż Drave. Ma bardzo dobrego mida. Free ignite z W, skoki, skok, dzięki któremu możesz uniknąć np. ult Branda.

he?

Opublikowano

Nie zastanawiaj się i bierz Fizza. Draven moim zdaniem niewarty swojej ceny.

Fizz:

-dobry damage

-wyczepiste ulti

-dobry escape system

-dobra zabawa :D

Opublikowano

Oczywiście że Fizz !

-Dobry przelicznik z Q

-Combo z Q+W lub Q+W+E niszczy na 3 lvl można z combo pół hp na lajcie zjechać

-dobre Ult AoE + full przelicznik z AP

-Mechanizm ucieczki wspaniały (unikanie ult Ashe,Branda,Ezreala, itp to po prostu cudowna sprawa)

Ogólnie szybka farma a w late nie dają z nim rady jedyny minus to to że często go focusują w TF :<

Weezy%20Boss_eune_59_5_logo.png

Opublikowano

Draven jedynie to op ma te wirki, ale i to ciężko złapać. Fizz zje dravena przy 1vs1. Ulti + E W I Q i nie ma gostka. Świetny na mida, jak i na topka ;)

eune

Opublikowano

Fizz to potęga.

+ świetny unikacz skilli

+ potężne ulti

+ dobry system ucieczki

+ w late nic mu nie przeszkodzi :)

Cześć, zagraj ze mną w League Of Legends już teraz! Link do rejestracji oraz pobrania gry:

signup.leagueoflegends.com/?ref=4f97a92eda2e2239679944

Opublikowano

To zależy od cb fizz jest bardzo dobry na gangi ale nie nadaje się za bardzo na 1 vs 1 , więc jak wolisz iść na takiego solo topa , wybierz dravena , ale jeżeli lubisz grać na bocie , lub na topie 2 vs 2 , weż fizz bo on ma full demage , Polecam !

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie ma słabych postaci, są słabi gracze.

Widziałem jak typek grał ze mną w Teamie Dravenem, miał staty 35/4/9, mówimy tu o poziomie 28+.

Ale fizz i tak ma ogólnie kozackie ulti, do tego ładnie możesz uciekać a jak jebniesz combo to składasz typa ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...