Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze głupie wpadki w życiu.

craftlog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie mieliście głupie wpadki w życiu?Ja kiedyś przez przypadek posłodziłem cukinie cukrem , a ten cukier był do herbaty -.- .

Jeszcze było coś takiego że napiłem się wody, coś mnie zakaszlało i wszystko wyplułem.

Wyglądało to mniej więcej tak tylko że na stojąco:

1f908d207796f0041593d70dba900ee5.jpg

Opublikowano

Ty to nazywasz wpadką? nie no błagam ja cie..xD

wpadka to sytuacja w której ktoś cię przyłapuje na czymś krepującym itp. ogólnie niekorzystnym dla ciebie a nie posłodzeniu cukrem jakiejś potrawy.

bym napisał swoje ale nie jestem anonimowy, sporo ludzi mnie kojarzy

Opublikowano

Wykopałem diament kamiennym kilofem w Minecrafcie :/

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Opublikowano

Ta chwila kiedy zawodzi lateks . Na całe moje szczęście z tego co mi wiadomo nie mam dzieci.

Taka bardziej cenzuralna i jedyna która przychodzi mi do głowy to kiedy mama przylapała mnie z papierosem.

f.png

Opublikowano

Co tam, też coś tam mi się znalazło więc napiszę.

Kupno komputera z allegro. :D

Mała wpadka - karta graficzna mi się strasznie grzała, pojechałem do sklepu i kupiłem pastę termoprzewodzącą, a potem okazało się że nie da się rozebrać chłodzenia od GPU xD

Jechałem na motocyklu, nagle przede mną wyrósł pieniek, o który przyje#@łem po czym zdezorientowany wpadłem na ogromną sosnę i złamałem udo. Never alone. Stało się to 12 czerwca 2011, kilka dni temu dopiero zakończyłem leczenie. Rly, to było najgorsze.

@things

o fak ^^ Ja bym dostał zawału ;d

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Zaparzyłem herbatę kawą. Przyłapała mnie dziewczyna, jak jadłem pizze z inną (ale jest wszystko ok)... ;)

Opublikowano

Nie wiem co by tu napisać aby nie stracić moda za nad mierną ilość wulgów więc chyba jak mnie dyrektor w gimnazjum albo w liceum już nie pamiętam ale wiem że to był dyrektor . z papierosem przyłapał .

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Hmmm... To było jakoś w 5-tej klasie... Idziemy chyba do biblioteki na spotkanie z pisarzem, za nami pani. A ja sobie przeklinałem jak szewc :P

I jeszcze wbiłem łopate w noge kumpla <lol2>

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

zalanie dziewczyny jakies 5 miesicy temu

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Wmówili mi, że "nie mam wstydu" później przez cały dzień darłem się ja mam wstyd -.- (miałem z 3lata...).

Opublikowano

Przez rok myślałem że mam kartę sieciową a tu przychodzi monter żeby mi przyspieszyć neta i mówi że nie mam karty sieciowej miałem nieboską minę.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Wychodząc ze sklepu miałem gumę do żucia w kieszeni i zaczęło alarmować .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Kiedyś poszedłem do sklepu wziąłem napój zapomniałem zapłacic i wyszedłem później jakieś 50 m dalej przypomniałem sobie i wróciłem :D

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ja ostatnio wracam sobie z praktyk jak gdyby nigdy nic,puszczam sobie wodę do kąpieli i po jakiś 5 minutach gotowy wchodzę do łazienki a tu zonk ? Nie zatkałem dziurki w wannie i chuja wody było . W domu beke mieli ze mnie niemiłosierną .

25kr0nq.jpg
Opublikowano

Kumpel chciał przeskoczyć gówno :D poślizgnął się i miał całe plecy brązowe :P

Podczas praktyki w kuchni jadłem jogurt, łyżeczka do kosza a pojemnik po jogurcie do zlewu :D

Raz na kacu posmarowałem i wysypałem mąką tortownicę z drugiej strony :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...