Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Co mam zrobic?

Tango_Man

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Pytanie 1

Dziś zakupilem 1500 złota i nie wiem co z nim zrobic...

Myślę nad kupnem Churchill'a bo mi sie bardzo podoba.

Pytanie 2

Jak szybko expic na małych tierach np 4 ponieważ mi sie zdaje że bardzo wolno idzie exp np za 1 walke od 50 do 200 exp

Pytanie 3

W jakie drzewko mam iść mam w USA M3 Lee, W Rosjanach, SU-85B, W Niemcah PzIII ( W którym strasznie wolno idze exp i nie wiem jak na nim expic.) Wesep, I we Francuzach D-2 i czy mam czekac na updeta arty i td we Francuzach.

Dziekuję, Maciej

Opublikowano

1. Sam mam churchilla i go polecam, szczególnie jak se załoge na 100% wyszkolisz, to strzelasz szybko prawie jak shotgun :D

2. No cóż, musisz dobrze grać. Jeśli ten czołg jest szybki itd, np. t50 albo coś to możesz jeździć na zwiad, bo za wykrywanie wrogów też jest exp i srebrne.

3. Jak wolisz, francuzów nie lubię, amerykański m4 moim churchillem biorę na kilka strzałów, rusy dobrze, niemcach ja bym szedł z pz4, zamiat wespe sturmpanzer, ma lepsze działo.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

@up

po moich starciach z strumpanzerem i wespe (mam obie) moge z dumą i śmiałością stwierdzić, iż wespe ma lepsze działo zwłaszcza to drugie... Sluggera mam na 2 hity, a strumpanzerem musialem conajmniej z 5-6 wladować

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

ale wespa jast tak mobilna że...(wstrzymam się od komentarza) za to szturmek mobilny chociaż(choć i tak uważam że przy Su-26 wymiękają obie)

co do premiera to wyrażę się raz... Mp40 wymięka :D

Amerykańce ciężki:

+wielgachny pancerz wieży

+wychylenie nawet wieży do końca się nie wystawia

+mobilne

- papier na kadłubie przód masło

- dużo map jest równinna więc ciężko

Francuzy:

+mobilne(szybsze od wszystkich HT)

+od pewnego tieru(HT8/Med5) mają rewolwer(6 strzałów...2 sec przeładunki)

-plastik mi (AMX13 90 raz Ltraktor rozwalił)

-po wywaleniu 6 pestek nawet może być 20 sec bezsilności)

Jeśli widzisz że ktoś popełnia błędy, to nie krytykuj tego!! Niektórzy ludzie mają DYSLEKSJĘ. Jeśli należysz do tych os. to skopiuj to na sygnaturę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...