Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Crashe

xxyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcial bym sie pobawic hackami w wr ale zaden mi nie dziala z nieznanego mi powodu.

Pobralem juz chyba 10 hackow i przy kazdym ten sam problem mianowicie,odpalam hacka odpalam wr okey ale gdy tylko wybiore serwer wywala mnie z gry. Prosze o pomoc jak zaradzic temu problemowi

Opublikowano

Nie wiem to troche dziwne. Albo masz coś z PC , albo przy każdym pobraniu hacku robisz jakiś błąd , którego nie dostrzegasz.Proponuje ci się bardziej rospisać..

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Zainstaluj Net. Framework 4.0

Zainstaluj biblioteki c++ 2010

Wejdź tylko na server Europe

I jak?

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Pobieram wszystko co jest napisane przy danym hacku. Postępuje wedle wskazań,mimo to i tak mnie wyrzuca. Może to wina jakieś ochrony warrocka? Albo trzeba coś wyłączyć z warrocka? pierwszy raz używam hackow i nie wiem jak działać. :)

Opublikowano

@up

Hacki pobieraj stąd

http://www.mpcforum.pl/forum/46-hacki-boty-bugi-mody/

Zwróć uwagę na nazwę : Musi być [undetected] ....

Lecz na dzień dzisiejszy chyba wszystkie hacki crashują.

Za niedługo wyjdzie "SiroSix"

Wtedy go pobierz i na 100% nie będzie crashował

+ zainstaluj Net Framework 3.5 i 4.0

Opublikowano

A ja mam zupełnie inną sugestie:)

- upewnij sie ze masz wylaczonego antywirusa

- wylacz zapore

- jeśli masz pliki dll jakiegoś czita to wrzuć razem do folderu Injector nazwij hack.exe a dll hack.dll

Opublikowano

a ja mam pytanie inne: mam SiroSix 1.0.1 i 1.0.0. oraz 16.0.5 chyba. Tutaj jest problem wlaczam gre wszystko widze gram na hacku 20min i nagle wylacza mi sie gra nic nie pisze tylko wylacza samo warrocka.

Co zrobic zebym mogl grac dluuugo a nie wylaczal sie mam net framework 3.5 4.0 i Visual C++ 2010 ;]

z gory dziekuje

P.S. na kazdym SiroSix'ie tak mam... ;)

Opublikowano

@up

Najnowsza wersja to 1.0.1

Jeżeli grasz na D3D HooK to będzie crashował [ nawet tam pisze (warning can make crashes)

Więc jak używasz chamsa to będzie crashował. Inne opcje nie wywalają ^^

Opublikowano

ok dzieki, czyli bez gps'a musze grac i nie bd wywalac thx ;] a jak wlacze ESP samo i tam name to bd widziiec przez sciany ludzi ?

P.S. I jescze 1 jak wlacze 5slota to bd wywalac czy nie ? ? thx z gory

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...