Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prosba WRPSP] Prosba zrobienia hacka

niewiadomo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc dzis grajac z kolegą w WRPSP zapytał sie czy są hacki do WRPSP a ja na to ze sa , oczywiscie on mi nie uwierzył ;( i tutaj nasuwa sie moje pytanie czy mógłby ktoś zrobić mi hacka na TELEkilla, NFD, NORECOIL, SUPERNOSPREAD, i mozecie cos od siebie (np. OPK) :P Mam win xp 32 bity ;)

Ten hack bedzie tylko na pokaz mojemu koledze ze cheaty istnieja a po "pokazie" odrazu do kosza

(prosze pisać link na PW ) za zrobienie hacka daje limit lajkow ;)

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano

#up ale one nie działają na WRPSP on sa na WR inter

#down co ty kur*a nie potrafisz czytać ze zrozumieniem????

Ten hack bedzie tylko na pokaz mojemu koledze ze cheaty istnieja a po "pokazie" odrazu do kosza

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano

@UP

Jak masz takie zdanie to spadaj z tego forum.... bo to forum jest zrobione specialnie dla hakerów i coderów...

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

Boże... Widzisz i nie grzmisz.

1. Ta... 500zł... wstawię Ci nawet specjalny znacznik <sarkazm> Tak, tak, bronie za 500zł kupujemy co miesiąc. Zwłaszcza na WRPSP, bo tam to się za wszystko płaci. </sarkazm>

2. Podejrzewam, że cheat będzie służył do hackowania na WRPSP, a nie w celach pokazu jakiemuś wyimaginowanemu koledze.

3. To forum jest dla TYLKO dla hackerów? Ciekawe... Ja słyszałem, że jest to forum dla graczy. Cheaterzy też są graczami (OMG)... Uczciwi gracze mogą was za to objeżdżać, ponieważ psujecie grę innym. Wiem, że niektórzy tego nie rozumieją.

Teraz do tematu (żeby spamu nie było ;) )

Kilka tygodni temu był hack do WRPSP, ale download został szybko usunięty. W chwili obecnej musisz sam sobie zrobić hacka (lub liczyć na kogoś). Radze sobie darować używanie hacków, bo dostaniesz bana na adres mac (czy jakoś tak) i już nie zagrasz.

Hack (o ile Ci go ktoś napisze <lol>) będzie działać bardzo krótko. WRPSP jest w fazie rozwoju/testów i bardzo szybko poprawiają znalezione dziury.

nfsw_SALIERI12.png

Nie gram już :D

Opublikowano

Powiedz że niema i że się pomyliłeś bo niby jesteś `ProUser` czyli masz jakieś doświadczenie w grze i nie potrzebne ci haksy

Do tego wrpsp.eu jest bezpłatne(narazie)i nie trzba nic kupować bo możemy mieć fajne bronie nie wydając na to ani złotówki

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@ Salieri

Pierdolisz. Z punktem 3 się nie zgadzam...

Sama nazwa mówi multiplayer cheat. Czyli głównie o cheatach, tak więc nie pisz mi, że nie.

Niech sobie uczciwi gracze poszukają uczciwego forum bez cheatów.

Napisałbym cheata, ale po chuj niszczyć grę... Zresztą już ja i Speaker udowodniliśmy to, że cheaty działają i to powinno starczyć.

1365881062-U68160.png

Opublikowano

no dobrze forum jest dla cheaterów to dlaczego znajduje się tutaj dział MINECRAFT skoro tam nie ma hacków,(prawie) w większości tylko rozmowy i publikacje serwów. Tak w ogóle to trzeba być kompletnym zerem, żeby hackować nawet na WRPSP.....

Opublikowano

Inaczej... jest to dział specjalnie dla hackerów więc posty, które w jakikolwiek sposób obrażają takich użytkowników są niepotrzebne, a osoby, które te posty napisały będą karane.

I skończcie z kłótniami na ten temat, bo autor zwrócił się z prośbą do Was, a Wy zbiegliście na zupełni inny temat rozmów.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

jeba* hakerów aha kolego ja ci powiem ja na gry kasy nie wydaje bo mi sie odechciewa grac jak widze takie śmiecie jak ty latajace na hakach

//Spam + Obraza || hackerX

Opublikowano

@up po co sie wypowiadasz. Te forum po to jest. Aby tworzyć haki i grac na nich. I jeszcze obrażasz użytkowników mpcforum.

BUM

Opublikowano

Narazie nie ma żadnego hacka na wrpsp... powiedz swojemu kumplowi że dostanie Bana na IP i więcej już sobie nie pogra..

Do modków - A może by zamknąć temat ... bo robi się spam...? Kto będzie chciał zrobić hacka na wrpsp ten zrobi i wstawi go przez generator. ! No nie ...? xD;)

Opublikowano

#up zgadzam sie z tb ;)

#prosze o zamkniecie bo sie spam zrobil jesli bedzie jakis cheat do WRPSP to sie pojawi (Sorry :( )

P.s czy wam tez nie działa WRPSP przez około 2 dni?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...