Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Serwer]Vendetta2 (Przestroga)

o0h3e129009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, to nie prawda ^^ Po prostu autora tego tematu bardzo uraził fakt, że został zbanowany i próbuje się mścić ^^

Coś Ci to nie wychodzi ''bambusku''. Powodzenia dalej ;] Ale chyba Ci już pomysłów brakuje.

Opublikowano

Takie ssy z takimi itemami to ja mogę zrobić w godzinke wypakowuję klienta albo szukam takiego interface, albo robie to w paincie, albo stawiam serwer hamachi i sam sobie dodaje broń Elo.

To z gg to też 10 min roboty.

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

to prawda :) Ludzie z Chunjo mają navi + do tego na forum jest filmik jak PaTRoL na expbocie jechał i bana nie dostał xD

i kilka osób z Jinno takie jak xKaeN VIP1PVP xKaeN sam pokazywał dzwona z 25k PZ 85% int 30% szycie :) i za to dostał bana

grałem tam 2 dni i odpuściłem sobie :)

nie polecam serwera serwer duże dno!

7677c2d099021b833a41caee5dccf471150.254.196.253images.jpeg

Zakoduj se Romanie nigdy tobie nie wybaczę

Za to propagowanie tych kłamliwych przeinaczeń

Za to, że ludzie, których szanuję prosto z serca

Nie wiedza już co myśleć boś ich sprytnie ponakręcał

Opublikowano

Nie, to nie prawda ^^ Po prostu autora tego tematu bardzo uraził fakt, że został zbanowany i próbuje się mścić ^^

Coś Ci to nie wychodzi ''bambusku''. Powodzenia dalej ;] Ale chyba Ci już pomysłów brakuje.

Taa ? to zobaczymy ;) poczekamy na innych wypowiedzi ;)

Takie ssy z takimi itemami to ja mogę zrobić w godzinke wypakowuję klienta albo szukam takiego interface, albo robie to w paincie, albo stawiam serwer hamachi i sam sobie dodaje broń Elo.

To z gg to też 10 min roboty.

No To Zrób ;) Ja daje dowody & fakty jak bd potrzeba nagram film z rozmowy gg itd ;)

to prawda :) Ludzie z Chunjo mają navi + do tego na forum jest filmik jak PaTRoL na expbocie jechał i bana nie dostał xD

i kilka osób z Jinno takie jak xKaeN VIP1PVP xKaeN sam pokazywał dzwona z 25k PZ 85% int 30% szycie :) i za to dostał bana

grałem tam 2 dni i odpuściłem sobie :)

nie polecam serwera serwer duże dno!

Chunjo,Gildia neveralone cała paczka z nich ma navicat dlaczego? bo w gildi przesiaduje GA / GM / HA & Przydupasy :)

Opublikowano

nie polecam serwera bugi na lvle pare lvli na raz idzie wystarczy wejsc na 10s i zobaczycie na czacie

Dosłownie ;) naprawde nie polecam , a gildie neveralone itd maja eq navi bo to przydupasy ;D

Opublikowano

Jezu to nie bambus tylko podróbka marna jego. Bronie może są z navi ale dlaczego serwera nie pokazuje. GG 5min roboty...

Weźcie ludzie nie którzy nie weszliście na ten serwer i już oceniacie... Większość nawet nie wie jakie bronie są na serwie i zbroje...

WoW jak NAVI to już konkretne :D Z tego co widzę to niezla dzieciarnia te Adminy. :)

Gdybyś był mądry to byś tak nie napisał ... Takie ss parę min roboty . tak jak wyżej pisali że można swój serwer hamachi postawić i zrobić///

Ciekawe dlaczego autor nie podał full screena z nazwa serwera

@EDIT

Tak to prawda bugi są ale zróbcie sami serwer...

Opublikowano

Marna prowokacja.

Gram na serwerze, parę bugów jest, ale administracja cały czas pracuje.

To nie jest eq z navi tylko eq gm'a które też widziałem na handlu, gostek po prostu zrobił ss tego co pokazywał gm i się podnieca.

1356721310-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...