Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Grać Hamerem Pvp ? :/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie !!

Nie chodzi mi o to, jakie itemy czy jak pakować..

Ale konkretnie o to: Jak sie robi takie tele że odrazu koło typka jestem.. ? :?

Oczywiście jak pytałem na czacie to nikt mi nie odpowiedział wiec pytam teraz tutaj.. :]

Myśle że mi pomożecie :)

Z góry dzięki..

PS. Sory że takie noob'skie pytanie xD ale za chu** nie umiem tego zczaić..

Opublikowano

klikasz na kolesia( lub obok ale bardzo blisko ), aure wlaczasz + mlotek on pada zmieniasz na tele i uciekasz. a jak grasz hammaVShamma to sie ganiacie :P

Opublikowano

Oddalasz sie na wigorze + charge od przeciwnika na 2 ekrany po czym po łuku wracasz koło niego i rozkręcasz młotki. Przez pare sekund twój opp nie będzie cię widział. To tak zwany charge lag. Polecam grać z str bugiem - eni dodaje 45 frw co z str bugiem wytwarza większe lagi. Ogólnie skilled hammer > all na pvp.

Tele jest niezbyt usable dla PvP hammera.

Btw masz eq w scs 20 life, 125 fcr 4x dr 86 fhr 5k+ life stacked res ? Takie staty osiąga dobry hammer.

Polecam ustawić sobie

z - conc

a - hammer

x - wigor

s - charge

I tak sobie zmieniasz X+S i jak chcesz młoty puszczać Z+A, cały czas trzymasz SHIFT i LPM. Ofc nie musisz cały czas grać offa tylko sobie defisz i uciekasz zostawiając pełno młotków a w odpowiednim momencie wchodzisz lagiem. Dobry hamma ( gracz ) spokojnie może zownić całą grę.

klikasz na kolesia( lub obok ale bardzo blisko ), aure wlaczasz + mlotek on pada zmieniasz na tele i uciekasz. a jak grasz hammaVShamma to sie ganiacie :P

Haha :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Grałeś kiedyś hammerem PvP ? Taką metodą za dużo nie ugrasz.

hammerem nie walczylem na pvp : ) only bot :P

Ja w d2 gram PvP only dru i hammerem. No i bije 99 javką B)

sigmpc.png

angry.jpg

Opublikowano
Yyy.. mógł byś mi to pokazać na grze.. ? ;/

Bo jakoś nie czaje xD ;p

Nie moge, bo mam zbanowanego cd-keya :( ( chyba że masz jakiegoś nieużywanego ... :DB) )

Poprostu biegasz sobie po mapie na wigorze + charge i zostawiasz za sobą pełno młotków na koncentracji, a w odpowiednim momencie oddalasz się od przeciwnika na kilka ekranów na szarży + wigorze i wracasz po łuku i go zabijasz ( jeżeli jeszcze będzie żył, bo nie wpadnie w młotki które zostawiałeś ), on prawdo podobnie nie będzie cię atakował bo cię poprostu przez kilka sekund nie widzi - lag B)

Jak masz tak stawione klawisze, jak ci napisałem to po prostu cały czas sobie dwoma palcami zmieniasz Z+A i X+S, cały czas trzymając shift i klawisz myszy -.-

Hammer to jedna z trudniejszych postaci do ogarnięcie - nie nauczysz się grać nim w tydzień. Ale jak masz już skilla to nie ma mocnych ~~

Nie wracasz na tele tylko charge + vigor.

Tele praktycznie nie używasz.

sigmpc.png

angry.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...