Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Skorpion Mark II

Tomash41

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj kupiłem sobie skorpionka na 7 dni z magazynkiem +15 by zobaczyc jak się gra, kosa niesamowita wole to niz zwykłe p90 czy trke(nie przepadam za nimi) stwierdziłem że przerobie na mark II może bd lepsze o wiele bardziej niż dotychczas, ale gdy miałem już 98/100 załamałem się bo koniec gry i ruletka wyskoczyła. No dobra nic biore następną gierke 99/100 ostatni kill juz wchodzi a tu crash ;x i tak za każdym razem gdy chce dokończyć joba ;/. Wiadomo co z tym?

Opublikowano

Bardzo dziwne.

Może zreinstalluj CA lub odpal grę z gameboosterem może cie akurat przy zdobyciu 100-ego killa nie crashnie

(nie dubluj postów)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Spróbuj inny server, inny tryb gry bo to jest niemożliwe, że grałeś normalnie, a tu nagle crash non stop.

Opublikowano

Mialem to samo z mp5a4 i mialem 3 albo 4 razy pod rzad crasha. Wkurzylem sie i nie gralem jakis czas i weszlem w innym mod tak jak wyzej napisali i weszlo normalnie :)

Zipperrr.png

########## HaSh ########## <3

Opublikowano

wchodziłem na inne serwy itp. nic nie dało reinstall pomógł, a co do skorpiona mark II powiekszyło mu tylko damage ;/ a no i jeszcze wygląd :).

Opublikowano
a co do skorpiona mark II powiekszyło mu tylko damage ;/ a no i jeszcze wygląd

Ogólnie staty powinno mu zmienić + recoil.

Tak samo jak jest z MP5A4 że zmienia recoil, na taki że masz prawie no recoil.

(Ogólnie Marki II są dobre po przeróbce, polecam.)

A co do twojego wcześniejszego problemu musiałeś mieć coś z grą że tak się działo (ew.wina nexona chociaż bardziej jest wina tego 1 )

Nie wiem jakim cudem Ci pomógł reinstal...bo teoretycznie to jest sprawa wewnętrzna gry czyli te serwery etc.

Opublikowano

Też sam nie wiem :D, serwery nic nie dawały nawet poszedlem na rec rules to samo ;d. Jakie są jeszcze fajne bronie na mark II oprocz mp5 i sg556?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...