Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Fifa 12 Origin

ByAndrzej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak instalować Fife 12 bez Origin .. Może się nie dostosowałem do Wzoru Tematu Ale .. Od Kolegi mam fife, on już użył tego CD-KEY'A i nie moge pograć . Da się jakoś instalować bez Origin, kolega mówił że sie da .. Tylko że go nie ma teraz .

mca.png

DO SZKULKI GINBUSY, KONJEC LENJUCHOWANIA ZACZYNA SIĘ KOHANA SZKUŁKA !.

Opublikowano

Eeehm, no to zrypali tą Fife ;/ . Nie powinno być tak .. Może ta 13 lepiej im wyjdzie .

mca.png

Opublikowano

Ja pierdziele, szkoda mi cię naprawdę. Rusz dupe i kup. A nie masz do nich pretensję. Chcesz mieć za darmo grę a inni mają płacić? Przecież EA też płaci pracownikom. Muszą mieć pieniądze.

A na dodatek, ostatecznie crack. Nic nie pomoże. Ale przez MP nie zagrasz.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Rusz Dupe i kup ? . Nie wydaje mi się .. Nie musisz się bulwersować . Zauważyłem iż w Fifie 11 nie ma cd-keya, no w sumie jeśli jest to można go uzyć w dowolnej ilosci .. Więc chyba miałem rację, że tak źle zrobili . A przecież @Up crack nic nie pomoże, bo trzeba instalowac origin, a inaczej sie nie da . Przecież jak sie nie ma fify to nie będzie działać i to crack .

mca.png

Opublikowano

To forum nie popiera piractwa więc nikt Ci i tak nie pomoże, cd key do origin kosztuje 50/60 zł więc baardzo dużo, chyba nie opłaca się kupować nawet

mg7k04q.jpg

Opublikowano

@Up to powiedz jak, Wystarczy mi podasz swoje gg To ciekawe czy się da.. ;D .

@Tzn lub na PW .

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...