Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

karta motorowerowa

mati18137

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiecie może czy można zdać karte na policji? Pojechać napisać test i zaliczyć praktyke?

I ile zł jest za jazde bez uprawnień? 300zł? Chodzi mi o tylko jazde bez karty, z zarejstrowanym sprzętem.

Opublikowano

ile to kosztuje?

Kurs kosztuje chyba ok. 50-100 zł, a karte wydać powinni ci za darmo.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Mieszka ktoś w dolnośląskim i wie może czy takie coś możliwe? bo zdawalem w szkole i miałem 5 błędów na 4 możliwe ... ;/ A wszystko przez stres bo znałem odpowiedź na wszystkie pytania.

Opublikowano

Do 100 zł powinieneś zrobić kartę na policji. W ośrodkach szkoleniowych koszty by Cię wyniosły 200-400 zł. Płacisz za napisanie testu teorii oraz za zdawanie jazdy. Sama karta wydawana jest bezpłatnie. Z tego co pamiętam to jeżeli ma się ukończone 18 lat to możesz jeździć na motorowerze o pojemności 50cm3 i o budowie pojazdu ograniczającej jego prędkość do 45 km/h można jeździć posiadając tylko dowód osobisty.

Kocham mame

Opublikowano

Mieszka ktoś w dolnośląskim i wie może czy takie coś możliwe? bo zdawalem w szkole i miałem 5 błędów na 4 możliwe ... ;/ A wszystko przez stres bo znałem odpowiedź na wszystkie pytania.

lool, u nas w szkole można było zrobić 6 błędów na 25 pytań. A nie możesz jeszcze raz spróbować? U mnie w szkole można było 2 razy spróbować.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

U mnie też i miałem najpierw 7 błędów na 20 pytań a za drugim razem miałem 5.. ;/

Mieliśmy pytania bardzo trudne , z 60 osób zdała 1 z czym miała 4 błędy, a na poprawce zdało 10 osób..; c

Opublikowano

I nas takie gowienko że starsza siostra zdawała w szkole i nawet bez praktyki(wszyscy zdali)

U nas w szkole nie robią, na policji nie, w OSK mówią że na Policji bądź WORD(pojebalo)

Ja za jazdę bez uprawnień, dokumentow przy sobie i nie przykreconej rejestracji zostałem spisny i powiedzieli żebym przykrecil.

Teraz jeżdżę bez...

Gość PoweRade™
Opublikowano

Ja niedawno w WORD'ie zdawałem za darmo . Dajesz taką karteczke o opinią wychowawcy i podpisem rodziców , dajesz , piszesz test , jak zdałeś test to masz jazdy .

Opublikowano

U mnie na podlasiu baba mówiła że jak ktoś chce na policji bo np ma naganne zachowanie w szkole i nie może.To tam kosztuje w tym roku 276 zł równo chyba.

logo1.png
Opublikowano

E tam, mnie nie raz złapali i nigdy nie dostałem mandatu za to że nie mam karty :P tłumaczę się " że za kilka dni właśnie mam zdawać, a chciałem przetestować motor bo zmieniałem klocki hamulcowe i musiałem go przetestować przed zdawaniem " , trzy razy już tak mówiłem i zawsze się nabierają , ale kask musi być !

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

U mnie w sql było 14 pytań, można było zrobić cztery błędy.

W Sosnowcu nie ma problemu ze zdaniem na policji.

hardyizory.jpg

/ To co było, nie wróci... /

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...