Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z bf'em 3

bf3player

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wczoraj, wszedłem na battlelog'a. Zauważyłem, że sporo się zmienił w porównaniu do poprzedniej wersji. Po wejściu na battlelog'a próbowałem wejść na serwer. Wyskoczyła mi ramka ,,aby móc grać musisz zaktualizować grę''. No więc zrobiłem tą aktualizacje, wszystko ok. ponownie włączam wyszukiwarkę serwerów, wybieram serwer i klikam aby dołączyć. Problem tkwi w tym, że gdy dostaje się już na serwer, to menadżer gry się zamyka a z gry nic... Próbowałem i nadal nie chce się otwórzyć. Proszę o szybką pomoc. :(

Opublikowano

Kartę posiadam Nvidia, zrobiłem tak jak kazałeś. Pobrałem sterowniki, przy instalacji występuje błąd i nie moge zainstalować ich... Wszedłem w origina i próbowałem naprawić instalacje nie pomogło :( . Co dalej mam robić? Kurcze, musze zagrać w Battlefielda no nie wytrzymuje już :mellow:

Opublikowano

Pobierz te sterowniki, jak Ci się nie instalują, to musiałeś wybrać coś źle.

http://www.nvidia.pl/Download/index.aspx?lang=pl

Pamiętaj, że temat refreshujemy co 24h., nie wcześniej!

Opublikowano

Hej, przypominam sobie że ostatni raz gdy grałem, zostałem wyrzucony z serwera po użyciu automatycznego shotguna USAS-12. Jak myślicie, ma to jakiś związek z tą sytuacją?

Gość malutki688
Opublikowano

nie ma, chyba ze calt czas w

bijasz na keden server, ale wtedy zazwyczaj jest komunikat

Opublikowano

Skąd masz origina? W moim przypadku było coś w podobie. Że jak wchodziłem na jakiś serwer bf3.exe tylko było a gra się nie uruchamiała. Pobrałem origina z oficjalnej strony i działa. Spróboj może pomoże.

Opublikowano

Mam w 100% oryginalną wersje gry żadnego pirata ani nie ściągana... Może spróbuje go zaktualizować ale wydaje mi się że to wina battleloga wiecie może czy da się zainstalować stary uptade battleloga? bo na tamtym działało wszystko ok.

Opublikowano

Ja się pytałem skąd pobierałeś origina a nie czy masz oryginalną wersję gry. A powiedz czy podałeś rejestrując się w originie wiek 16+? Może od tego to zależy.

Opublikowano

Nie pamiętam jaki wiek podawałem, ale przedtem grałem w Battlefielda, mam go zresztą od stycznia i nabity grubo ponad 50 level. Szkoda mi teraz bardzo bo wyszedł nowy dodatek a ja nadal nie mogę grać :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...