Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]kopiowanie itemow na serwerach przez nodus hacka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam slyszalem ze teraz mozna kopiowac itemy na kazdym serwerze przez nodus hacka niewiem czy dokladnie przez nodus hacka ale da sie nie chodzmi o bug w autchme gdzie wpisuje sie /unregister i /logout wie ktos jak to zablokowac ?

soory za pszownie ale pisze z komorki

Opublikowano

Jest sposób na kopiowanie itemów hakiem o nazwie nodus. Tu masz pokazane jak sie to robi link. Na serwie na którym gram, wyłączyli to usówając bug z chwilowym pojawianiem sie skrzynki po zniszczeniu jej. Adres tego serwa to 37.59.2.142:25565 może tam popytaj.

Pozdro, wiem że wiele nie pomogłem ale chociaż coś podpowiedziałem.

Opublikowano

Powiem tak jest inny sposób ale osoby które to wiedzą niech nie mówią bo N30 to wykorzystają ;]

Opublikowano

kopiowanie przez nodus hacka .. wkladasz itemek do skrzyni odhcodzisz naciskasz B udezasz skrzynie raz otwierasz po tym jak ona sie rozwali sama przekladasz itemek do eq i rozkladasz w eq i w tym cala filozofia jedyne zablokowanie to LWC

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...