Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Kilka pyatn

roninns4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze,otoz dzis po kilku miesiecznej przerwie wrocilem do pykania w worlda.Mam na koncie 235 tys i 850 SB(malo,ale tyle zostalo po tej zajebistej promocji chyba 22k bosty za 15 zl czy cus)i mam do Was pare pytan

1.ile kasy uzbierac,zeby kupic sobie jakies fajne auto za igc,i na jaki lv to auto sobie kupic(najlepiej do wyscigow,za ucieczkami druzynowymi nie przepadam,jesli bedzie potrzeba mogze byc na ucieczki)

2.dlaczego za wyscig dostaje marne 200 reputacji?:| Myslicie zeby za te 850SB kupic sobie mnoznik reputy?

3.czego jak wchodze do gry mam zawsze ustawiony czat na ANG,gdy zmienie na PL nie widze zzeby ktos cos pisal.

Aktualnie posiadam Lexusa LFA,Lotusa Elise i Toyote MR2.Myslicie zeby dozbierac do supry,warto kupowac supre?(odnosnik do 1 pytania)

Opublikowano

Cze,otoz dzis po kilku miesiecznej przerwie wrocilem do pykania w worlda.Mam na koncie 235 tys i 850 SB(malo,ale tyle zostalo po tej zajebistej promocji chyba 22k bosty za 15 zl czy cus)i mam do Was pare pytan

1.ile kasy uzbierac,zeby kupic sobie jakies fajne auto za igc,i na jaki lv to auto sobie kupic(najlepiej do wyscigow,za ucieczkami druzynowymi nie przepadam,jesli bedzie potrzeba mogze byc na ucieczki)

2.dlaczego za wyscig dostaje marne 200 reputacji?:| Myslicie zeby za te 850SB kupic sobie mnoznik reputy?

3.czego jak wchodze do gry mam zawsze ustawiony czat na ANG,gdy zmienie na PL nie widze zzeby ktos cos pisal.

Aktualnie posiadam Lexusa LFA,Lotusa Elise i Toyote MR2.Myslicie zeby dozbierac do supry,warto kupowac supre?(odnosnik do 1 pytania)

1. Masz dobre auta do wyscigow nie wiem po co zmieniac :) Zalezy jaki masz poziom w grze to nie wiem co Ci polecic za igc Edit: Nie kupuj supry slabe prowadzenie ma to auto :)

2. Wysokosc wygranej jaka dostajesz zalezy oczywiscie od poziomu im wyzszy tym wiecej

3. Obecnie czat jest wylaczony, nie mozna zmieniac kanalow ani jezyka kanalu, wszyscy graja po prostu na jednym

xfz40l.jpg

Opublikowano

Poziom mam 16,200 reputki za wyscig,nawet za 1 miejsce to troche sie bede musial ozapierdzielec zeby powbijac lv,no ale trudno dzieki za odp.

@Edit

co do tej nowej opcji z umiejetnosciami,popatrzylem i w magazynie mialem tam duzo dopalaczy nitro czy cus.Chyba 5 slotow mam,i z tych umiejetnosci jakie ponakladac?Tzn tam cos szybki start,zwiekszona dlugosc nitro( czy jakos tak,mysle ze sie domyslicie o co mi chodzi),i czy oplaca sie te niepotrzebne umiejetnosci sprzedawac(7k za sztuke,a troche tego jest)

Opublikowano

Poziom mam 16,200 reputki za wyscig,nawet za 1 miejsce to troche sie bede musial ozapierdzielec zeby powbijac lv,no ale trudno dzieki za odp.

@Edit

co do tej nowej opcji z umiejetnosciami,popatrzylem i w magazynie mialem tam duzo dopalaczy nitro czy cus.Chyba 5 slotow mam,i z tych umiejetnosci jakie ponakladac?Tzn tam cos szybki start,zwiekszona dlugosc nitro( czy jakos tak,mysle ze sie domyslicie o co mi chodzi),i czy oplaca sie te niepotrzebne umiejetnosci sprzedawac(7k za sztuke,a troche tego jest)

To narazie cisnij sobie Toyota Mr2 w wyscigi :) najlepszy samochod w t1 i powoli uzbierasz wiecej kasy i poziom szybko pojdzie.

3-Gwiazdkowych umiejetnosci nie sprzedawaj jak masz takie, mniejsze mozesz, a co do tego jakie wkladac no to chyba logiczne, masz tam Skille do wyscigow i wkladasz Np. Dzialanie doskonalego startu, Moc Nitro, Przedluzenie Nitro itp aby miec jak najmocniejszy samochod do wyscigow chyba sie domyslisz o co chodzi :) po prostu zeby zapie*dalal jak fabryka dala :P

xfz40l.jpg

Opublikowano

T1- WV Scirocoo (moze ciezko w to uwierzyc ale dobry jest) T2- El Camino Wersja ucieczkowa T3- Praktycznie kazde auto no moze oprocz McLarena 722 bo to czolg totalny :) nie da sie tym jechac w TE

xfz40l.jpg

Opublikowano

Okej,dzieki za odp.A co myslicie o suprze?Gdybym tak sprzedal elise,kupil supre i troche podcisnal dobra by byla na wyscigi?

To by byl blad, nie kupuj supry mam osobiscie elise i supre ta lepsza w wersji policyjnej i jest slabsza, na zakretach zostaje, a Elise jak jezdzi to sam chyba wiesz kazdy zakret bez wiekszych problemow praktycznie :)

xfz40l.jpg

Opublikowano

W takim razie zostaje mr2,zostaje elise,a co z lexusem?POKI CO bylby dobry na ucieczki druzynowe?do czasu az nie kupie jakiegos auta wlasnie na ucieczki.

ps: podesle ktos filmik jak ladnie wyobklejac auto?:>(ja talentu do tego nie mam)

Opublikowano

W takim razie zostaje mr2,zostaje elise,a co z lexusem?POKI CO bylby dobry na ucieczki druzynowe?do czasu az nie kupie jakiegos auta wlasnie na ucieczki.

ps: podesle ktos filmik jak ladnie wyobklejac auto?:>(ja talentu do tego nie mam)

No tak Lexus moze nie nalezy do rewelacyjnych aut ale nie jest tez najgorszy wiec mozesz nim spokojnie smigac, nie powinienes odstawac od reszty :) a co do klejenia aut to masz tego duzo na yt wpisz sobie " need for speed world vinyl tutorial " i mozesz po ogladac jak inni tworza pozdro :D

xfz40l.jpg

Opublikowano

Okej,mam jesio 1pytanie.Od wczoraj zaczalem sobie robic ankiety na sponsorpay,mam juz 1.256sb.Moze mi ktos powiedziec na co AKTUALNIE oplaca sie zbierac i wydawac boosty?

Opublikowano

Aha,ok.

Więc na razie nie kupuj nic tylko zbieraj te boosty a potem to możesz kupić tak:

T1:

- MR2(ale chyba masz już]

- Mazda RX8 albo Renault Clio V6

- Nissan Skyliine 2000 - GTR

T2:

Z tieru 2 to zależy,co jezdzisz czy pościgi czy wyścigi.Na pościgi to El Camino SS.Jeżeli na wyścigi to Lotus Europa S albo BMW M3 Evolution + do tego jakieś części,chyba że masz jakieś.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Z 2 mam tego zielonego lotusika,i nie narzekam,tak samo mam swoja mr2 i jest zajebista.Mozecie mi powiedziec co takiego ma ten el camino ze jest tak licznie polecany na ucieczki druzynowe?

Opublikowano

Z 2 mam tego zielonego lotusika,i nie narzekam,tak samo mam swoja mr2 i jest zajebista.Mozecie mi powiedziec co takiego ma ten el camino ze jest tak licznie polecany na ucieczki druzynowe?

El Camino ma zwiekszona wage co oczywiscie zwieksza sile przy kolizji :) jest szybki ma bardzo dobre prowadzenie czego chciec wiecej :)

xfz40l.jpg

Opublikowano

Najlepiej jak najwięcej :) Ceny powrócą, lub już powróciły do normy po tych obiżkach, więc z T3 autka będą pewnie po 5500/6000 SB. Zbieraj, i czekaj na okazje jak znowu bedą przeceny, wtedy może nawet dwa autka sobie kupisz :)

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

@up.

Nie musisz w każdym twoim poście dawać luinku ze swoim tematem, nie bój się, napewno Ci w tym pomożemy. Nie ominiemy twojego tematu.

Co do tematu - Może kupić teraz coś z T3, bo fakt faktem, duże przeceny są. Lub też poczekać na coś lepszego, jego wybór.

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Dobilem 20 lv,narazie bawie sie na outlawsie,mysle ze jtr kupie el camino zrobie go pod ucieczki druzynowe,co potem? kasy zostanie ze 150k boostow 1.5k

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...