Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Timelapse] Mała rezydencja

madesek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak na początek to nie jest źle, no ale też nie jest powalająco.

Ogólnie jak chcesz nagrywać timelapse to nie nagrywaj z twojej perspektywy tylko z trzeciej osoby. Nie chodzi mi o F5 tylko, żebyś nagrywał z innego kompa, a jak nie masz to poproś kogoś aby to robił.

elo jak tam rzycie?

Opublikowano

Jak na początek to nie jest źle, no ale też nie jest powalająco.

Ogólnie jak chcesz nagrywać timelapse to nie nagrywaj z twojej perspektywy tylko z trzeciej osoby. Nie chodzi mi o F5 tylko, żebyś nagrywał z innego kompa, a jak nie masz to poproś kogoś aby to robił.

Rozumiem ale z swojej perspektywy taki mały projekt mogę wybudować. Może ktoś się pokusi o wybudowanie czegoś na wzór tego :P A łatwiej zobaczyć wtedy z 1 perspektywy ^^

PS. Obecnie nie mam 2 kompa dlatego nie kręcę z perspektywy trzeciej osoby :)

bez yt.

Opublikowano

To że nakręciłeś jakiś denny filmik z mc jakich są miliony w sieci, nie jest wystarczającym powodem ,żeby zakładać temat w pogaduszkach.

Chciałbym zwrócić się do was z pytaniem co powinienem zmienić lub dodać do moich filmików. Obecnie nakręciłem 1 timelaps

Znajdź inny temat niż MC.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...