Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie

krzys837

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jak mam grę z tego kodu do 13 levela to jak jedną postacią skończę to mogę potem 2 czy musiałbym mieć 2 klucz?

2% MPC Forum lubi harnasia ,jeżeli należysz do tych 98% wklej to do sygnatury.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano · Ukryte przez Omek, 17 Czerwca 2012 - Brak powodu
Ukryte przez Omek, 17 Czerwca 2012 - Brak powodu

Witam

Jeżeli poszukujecie działającego cracka do Diablo III, znajdziecie go na moim chomiku: http://chomikuj.pl/Diablo.III

Umieściłem tutaj jedynego (jak na razie), w pełni działającego cracka do gry Diablo III, którego na chwilę obecną nigdzie indziej nie znajdziesz. Ten crack pomija weryfikację z serwerem poprzez podłożenie fałszywego serwera, inne cracki przerywają łączność z nim, co nie daje możliwości gry.

Instrukcje instalacji cracka znajdziecie w archiwum. Jeżeli będziecie mieli jakiekolwiek problemy z crackiem piszcie na PW, albo na chomikuj.

Pozdrawiam

Opublikowano

No co za noob... robi cracka gry za 200 zł, w dodatku takiej zajebistej, że powinno się ja kupować... Facepalm :/

df18d8157148a9b115e9bfce634a624c.jpg

" I'm the root of all that evil, yeah, but you can call me cookie." - CTSG

Opublikowano

Witam

Jeżeli poszukujecie działającego cracka do Diablo III, znajdziecie go na moim chomiku: http://chomikuj.pl/Diablo.III

Umieściłem tutaj jedynego (jak na razie), w pełni działającego cracka do gry Diablo III, którego na chwilę obecną nigdzie indziej nie znajdziesz. Ten crack pomija weryfikację z serwerem poprzez podłożenie fałszywego serwera, inne cracki przerywają łączność z nim, co nie daje możliwości gry.

Instrukcje instalacji cracka znajdziecie w archiwum. Jeżeli będziecie mieli jakiekolwiek problemy z crackiem piszcie na PW, albo na chomikuj.

Pozdrawiam

dziala toczy jakis trojan?? bo gosciu ma malo postow cos;/

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...