Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zalozyc na NPC zbroje i dac mu do ręki miecz?

karol098

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam na serwerze plugin citizens i mam teraz pytanie. Najpierw tworze NPC za pomocą /npc create strażnik potem wpisuje /npc equip i chce mu założyć zbroje wiec klikam na tego NPC PPM trzymajac w reku butki lub miecz itp i nic się nie dzieje item mi znika a npc niema założonej zbroi to jeszcze raz na niego klikam i oddaje mi zbroje. WTF? jak mu założyć zbroje żeby było widać ze ją ma?

Opublikowano

No ale wpisuje /npc equip i mam napisane kliknij PPM na npc aby dac mu item do reki i mam jeszcze cos takiego napisane cos tam cos tam sneak aby zalozyc mu zbroje czytam aby set mu item jakos tak tylko ze to po ang. Co to to wogole sneak?

Opublikowano

Dobra zagadke z daniem itemu mu do reki rozwiazalem wystarczylo zrobic relog.

ale teraz jest pytanie jak zalozyc mu zbroje?? Jak na screenie jest napisane Sneak zeby ustawic item w dloni lub zbroje. Co to SNEAK? WTF? jak to zrobic?

beztytuutvb.png

Opublikowano

reinstal plugina potem nakliknij na NPC wpisz /npc equip i wez miecz diaxowy np. i trzyma go w rece i potem wez naloz zbroje itp. powinno zadzialac jak nie to masz wadliwy plugin

77.79.250.147:25565

Najlepszy serwer Minecraft

Opublikowano

Refresh co dobe.

Sneak :

czasownik poskarżyć sneak, denounce wymknąć się escape, slip, evade, dodge, sneak, edge off zakradać się sneak skarżyć accuse, sneak gwizdnąć whiz, scream, sneak, knock, bone rzeczownik donosiciel informer, squealer, repeater, delator, informant, sneak skarżypyta talebearer, sneak, squealer

A co do Twojego problemu zreinstaluj plugina, włącz serwer i rób tak jak robiłeś.

l KidModerator minecraft.MPCforum.pl l

• 8 miesięcy temu...
  • 3 lata później...
  • 1 rok później...
  • Biter. zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...