Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Junak 901 SPORT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zastanawiam sie nad kupnem Juanaka 901 Sport lecz chciałbym uslyszec opinie kogoś z zewnątrz ; D Nie proponujcie mi używek to nie wchodzi w gre ^ ^ mam budżet do 4500 ale rodzice chcą tylko nówke tak więc albo nówka albo nic ^ ^

Chelsea <33

Opublikowano

nie warto lepiej kupic uzywany dobrej firmy niz nowe gowno pozatym nikt potem tego gowna od ciebie nie odkupi jesli w ogole bedzie dalej dzialac

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie ma to jak odpowiedż na temat nowego Junaka... Też chciałbym sobie takiego kupić na karte motorowerową, ale jeszcze się zastanawiam. Wydaje mi się, że jest w porządku, ale to tyle co w internecie o nim wyczytałem.

Opublikowano

Nie polecam tego czegoś, jeżeli rodzice chcą nowy motorower to niech dołożą Ci troche na jakis lepszy sprzęt bo jak widze to mi sie żygać chce. Lepiej kupic jakas Yamahe, Honde itp.

Tak po za konkursem nie opłaca sie kupować nowych motorowerów bo będzie ci szkoda jak sie wywalisz itp. i od razu po wyjeździe z "salonu" tracisz duzo na nim. Więc wniosek lepiej kupic uzywany motorower, używany nie znaczy gorszy jest duzo sprzetu gdzie maja niski przebieg i sa w bardzo dobrym stanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...