Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pliki serwerowe CrossFire

geraga7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam takie pytanko otóż , czy ma ktoś pliki serwerowe crossfire , mogą być to chińskie ,angielskie ,niemieckie ... Obojętnie .

Oczywiście dam _+.

1337878273-U378523.png
Opublikowano

Nie ma plików dostepnych dla zwykłych ludzi....

Jak chcesz zrobić swój server załóż serverownie, i wydaj miliony na kupno od Cf China

:)

1339148375-U575627.png

Opublikowano

Jeśli chcesz pliki serwerowe to musiałbyś wydać miliony na wykupienie ich. Do tego musiałbyś mieć dużą serwerownie aby taki serwer postawić. ;) Na domowych komputerze nie masz szans. ;) W internecie takich plików nie ma i na pewno nie będzie. No chyba, że ktoś wykradnie i wystawi gdzieś w co bardzo wątpie. :P

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

pliki serwerowe chin są na necie i niby moge je sciągnąć , ale potrzebuje ludzi którzy się na tym znają ,... A serwer dedykowany mam :D kiedyś grałem w metina i miałem sponsora który mi na 7 miechów kupił serwer. :) zostało na nim jeszcze 3 miechy.

1337878273-U378523.png
Opublikowano

pliki serwerowe chin są na necie i niby moge je sciągnąć , ale potrzebuje ludzi którzy się na tym znają ,... A serwer dedykowany mam :D kiedyś grałem w metina i miałem sponsora który mi na 7 miechów kupił serwer. :) zostało na nim jeszcze 3 miechy.

Może jakoś mógłbym Ci pomóc. ;) Podaj mi na PW linka do tych plików. Sprawdzę czy to nie jakiś fake. ;)

Bo to nie wiadomo czy to nie jakieś stado wirusów. :D Może ktoś sobie też jaja zrobił. ;)

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

No nie ma sprawy ;)

@edit

Ale jest też skan a pliki ważą 1,4gb +

I szlak by to , link wygasł ..

Zaraz poszukam nowego ;/

1337878273-U378523.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...